ESPANAINF.COM

Turisme Rural - Els Masos de Caula, Girona

Direccion Camí de Mas Peracaula, s/n, Sant Martí de Llémena, Girona
Telefono +34 687 34 76 06
Sitio web www.elsmasosdecaula.com
Categories Alojamiento con servicio, Casa rural, Alojamiento de autoservicio
Clasificacion 4.9 63 opiniones
Empresas similares cercanas
Masia Can Pou — Can Pou (Afores, Canet d'Adri, Girona

Turisme Rural - Els Masos de Caula opiniones

63
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Oriol
10 Septiembre de 2023 14:19

El millor lloc per poder conèixer la desconeguda Vall del Llèmena. El millor lloc per ser a qualsevol lloc.
ESPECTACULAR els Masos de Caula; el recolliment, els detalls, la natura, l'arquitectura, els banys refrescants, els àpats a l'interior i a l'exterior, la Rosa, el silenci i la Pau.les vistes poderoses, la nit profunda!
Erem un grup de 27 i tots repetirem; els més de panxing, els de treking i els de ciclisme (un paradis ciclista inigualable; tant per BTT com sobretot per bici de carretera.).

yuko
29 Agosto de 2023 12:22

Me quedé allí por una semana. Me encantó el entorno tranquilo, la hermosa vista, la piscina tranquila y Rosa muy amable que nos cuidó muy bien.
¡Definitivamente volveremos!

Gerard
13 Agosto de 2023 23:50

Un entorn fantàstic amb una atenció excel·lent per part de la Rosa. L' allotjament és molt bonic i disposa de tot el necessari. La piscina és simplement espectacular.

Eric
06 Agosto de 2023 8:51

Hem passat una setmana al Paller de dalt amb el nostre gosset.
Atenció increïble, entorn insuperable.
La part negativa ha estat tornar a casa.
Tornarem!

user
10 Junio de 2023 14:25

Hem estat hospedats la meva parella i jo a "L'habitació del Pati" un parell de nits aquesta setmana santa. Hem de dir que ha sigut un gran descobriment, ens hem anat amb ganes de tornar i gaudir del "Paller de Dalt". Els detalls de tots els indrets i espais, el paisatge que envolta la masía, la calidessa en el tracte i simpatia de la Rosa, ens han fet sentir com a casa. Pendents en tot moment de qualsevol cosa que hem necessitat o dubtes de què podíem descobrir per la zona.

Laia
01 Junio de 2023 5:20

Tranquil·litat i bon gust. Una ubicació excepcional a la Vall de Llèmena, cases funcionals i alhora decorades de manera magnífica.

Montse
10 Marzo de 2023 8:32

Hem passat un cap de setmana fantàstic al Paller dels Masos de Caula, on no hi falta detall.
Ens hem trobat molt a gust.
Hem gaudit de la casa, que és super acollidora, i d’un entorn natural magnífic ideal per desconnectar, on s’escolta el silenci i es poden fer moltes caminades.
La Rosa ens ha acollit des del primer moment amb molta amabilitat i simpatia.
Els esmorzars són insuperables.
Segur que hi tornarem.

Joan
03 Enero de 2023 6:57

Hem passat uns dies als Masos de Caula, un indret meravellós tant pel paisatge, la bonica vall de Llémena, com per la finca i la casa exquisidament cuidades fins a l'últim detall. No falta ni sobre res. Us sentireu com a casa. Ens ha atès amb molta amabilitat la Rosa, un encant de persona. Molt recomanable per a parelles, amics i famílies que busquen pau, silenci i natura. El preu està per sobre de la mitjana però la casa s'ho val.

user
23 Diciembre de 2022 9:03

Ens vam allotjar un cap de setmana al pati, una habitació fantàstica que no hi falta detall. La Rosa ens va rebre només arribar, un encant de dona, et fa sentir com a casa en tot moment. L’Entorn és excepcional, amb molta pau, si busques desconexió i tranquil.litat aquest és el teu lloc. L’esmorzar espectacular, amb una taula situada a la vora de una llar de foc. Disposen d’una carta d’activitats (per fer a peu o en bici) de la zona. Hi ha poblets petits i tranquils, molt aprop de la finca, on es pot passejar, menjar molt bé i comprar productes de km 0. Repetirem l’experiència ben aviat sense dubte.

MANEL
08 Noviembre de 2022 5:13

Hem estat amb uns amics dos nits a mitjans d'octubre a Ca La Tieta i ha sigut una magnífica experiència. La casa i l'entorn es un 10. La Lluisa i La Rosa ho posen tot molt facil. Sens dubte intentarem tornar.

user
01 Noviembre de 2022 14:26

Sin lugar a dudas la mejor casa rural donde hemos estado. Todos los detalles nos enamoraron. ¡Muy recomendable!

Andrea
01 Noviembre de 2022 7:55

És el segon cop que hi vaig i no serà l'últim.
Espectacular les cases, l'entorn i tracte inmillorable.
Lloc perfecte per passar uns dies de relax.

user
02 Octubre de 2022 1:06

Un lugar espectacular donde desconectas desde el primer minuto.la casa en la que estuvimos (Mas Galliner) preciosa, acogedora con todo lo que necesitas para estar merjor que en casa. La persona que se encarga de que no te falte de nada (Rosa) es una encantadora que siempre se preocupa de que estes agusto en todo momento. Volveremos!

lluna
11 Septiembre de 2022 9:49

Una estada genial! Vam estar una setmana al Paller de Dalt (una caseta per a dues persones). És petita però molt acollidora. Súper neta i molt ben equipada. És un lloc ideal per a desconnectar. La Rosa súper atenta, disposada a ajudar-nos en qualsevol moment i sempre amb un somriure.
Una estada de 10, amb ganes de repetir!

Mar
01 Septiembre de 2022 14:31

La casa és preciosa i està perfectament equipada. Tot està molt net.
La piscina té unes vistes increïbles.
L' entorn és molt bonic. Ideal per una estada tranquil·la.
Tracte immillorable. Molt atents.

RAQUEL
27 Julio de 2022 13:43

Descansar en los Massos de Caula es fantástico, naturaleza, silencio y bienestar en unas preciosas instalaciones decoradas con exquisito gusto. Una maravilla de paraje para deconectar y hacer rutas y excursiones en Btt. Muy, muy recomendable.

Javier
09 Julio de 2022 20:41

Máxima atención y relajación. Lugar inmejorable decorado con un gusto desbordante. Gran día de senderismo finalizando la jornada con un agradable baño en una piscina espectacular que se integra con la sierra de Sant Roc. Seguro que repetiremos.gracias por todo.

Rosa
01 Julio de 2022 23:02

És la segona vegada que anem als Masos. Aquest cop hem estat al Paller de Dalt, i com l'altre cop ha estat una estada espectacular. El lloc és idíl·lic, envoltat de natura i enmig de la vall. El Paller (casa per a dues persones) es troba més independent de la resta de les altres, cosa que dóna certa intimitat. Hem pogut gaudir de la piscina, de la barbacoa i del silenci. Tornarem. Gràcies a l'amabilitat de la Rosa i l'atenció de la Lluïsa, ens han fet sentir com a casa.

Natalia
16 Junio de 2022 14:02

La pasión por los detalles hacen de esta masia y de su entorno un lugar maravilloso. La imponente vista desde la piscina es mas que espectacular. La amabilidad y hospitalidad de Rosa te hacen sentir como en casa y consiguen que antes de marcharte sepas que seguro vas a volver

Maria
13 Junio de 2022 12:30

Masos de Caula es un lugar delicioso y único. A un pie de Girona, rodeado de una naturaleza maravillosa, sorprende el mimo, exquisitez y nivel de detalles de cada estancia que sólo se explica por la pasión con la que Angels ha rehabilitado estas masías. Es difícil no admirar a lo largo de la estancia los detalles que de forma continua se van descubriendo. Ideal para relax y para desconectar. Atención personalizada a lo largo del proceso por Lluisa y la sonrisa de Rosa durante la estancia asegurándose que a ningún huésped le falte nada. Hay un plus: una bodega muy bien surtida y seleccionada a unos precios de supermercado para poder elegir la botella adecuada a cada momento. Felicidades a todo el equipo!

Agregar una opinion