ESPANAINF.COM

Turissa Salut, Girona

Direccion Enrique granados, Tossa de Mar, Girona
Telefono +34 972 97 85 89
Horas
lunes10:00-13:00, 16:00-19:00
martes10:00-13:00, 16:00-19:00
miercoles10:00-13:00, 16:00-19:00
jueves10:00-13:00, 16:00-19:00
viernes10:00-13:00, 16:00-19:00
Sitio web www.turissasalut.com
Categories Centro médico, Psicólogo infantil, Médico, Médico de urgencias, Médico de familia
Clasificacion 3 8 opiniones
Empresas similares cercanas
Clínicum — Pg. de Gràcia, 121, Barcelona
MC MUTUAL — C/ de la Llacuna, 75, 81, Barcelona
Sociosanitari Vallparadís — Carrer de Sant Antoni, 52, Terrassa, Barcelona
Emma Barthe — Av. Diagonal, 534, bajos, Barcelona

Turissa Salut opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
user
04 Agosto de 2022 4:47

Asisti ayer a su consulta y la doctora me dice que tengo sarna no me cuadraba para nada. Hoy voy a tres médicos diferentes y me dice que como se le ocurre decirme esa barbaridad que lo que tengo es una simple hipomelanosis no la recomiendo para nada. El mal rato que pase ayer no se lo recomiendo a nadie.

Alba
04 Noviembre de 2021 14:33

Hem assistit al centre en tres ocasions per un mal d’orella. El primer cop ens van dir que el metge estava atenent una urgència a l’hospital, la noia de la recepció ens va dir que potser a la tarda ens podria atendre tot i que feien pcr. A la tarda hi havia una altra persona al taulell. Ningú esperant. Ens indica que no ens pot atendre perquè té totes les hores plenes, que anem al CAP.
Avui hi hem tornat, ens diu que no atenen urgències per mesures Covid. Ni avui ni demà en tot el dia té cap hora disponible per mirar l’orella. Que anem al CAP. Mentre “m’atén” entren dues persones sense mascareta. No les avisa i es queden dins. Es veu que les mesures Covid no permeten atendre a un pacient però si anar sense mascareta.
Una llàstima que ofereixin aquest servei als pacients.

Laura
20 Marzo de 2021 22:15

Estem molt contents de l' atenció rebuda al centre tant per part de l' equip mèdic com de recepció. Molt bon tracte i professionalitat sobretot de la noia rossa de recepció, és súper amable i servicial.

Mireia
26 Febrero de 2021 1:11

Servei de recepció i del personal sanitari boníssim! S'agraeix moltíssim tenir un serveix així al nostre poble!

NURIA
19 Febrero de 2021 15:28

Aquest estiu he conegut aquest centre de salut i per la meva experiència puc dir que l’atenció mèdica és professional. A més, la recepcionista és molt amable i la gestió la realitza de manera molt eficient. En cas de necessitar novament un servei mèdic no dubtaria en tornar a aquest centre.

montse
23 Diciembre de 2020 2:52

Tots ens vam alegrem molt quan es va obrir la clínica per que feia falta alguna cosa així a tossa, però el que a molts ens va atrapar, va ser la persona que hi era sempre, amb un somriure a la cara, buscant mútues, fent publicitat etc.fins i tot preocupant-se per la nostra salut, fora del seu horari laboral, una persona molt propera a tots els sentits, i això, no té preu, fa pocs dies vaig saber que ja no hi és, que l'heu fet fora del seu lloc sense més, i em consta que així a estat, en aquest poble sembla que no es pot opinar, i jo, no estic d'acord, amb això el que vull dir, és que no em sembla bé, que es faci servir a una persona per aconseguir certes coses i ara que les teniu, s'acomiadi d'aquesta manera tan lletja, amb mentides, a una persona que tant us ha aportat, és un poble petit i tot, se sap, senyores.aquest acte, diu molt de vosaltres, a més quan es pregunta perquè no hi és, es diu que encara segueix de baixa o que no ha volgut acceptar jornada completa, quina barra teniu.això es mentida.quina casualitat, tantes opinions positives en 1 setmana.m'agradaria que aquestes persones també opinessin de l´altre noia, la qual realment va aconseguir totes aquestes mútues de les quals, els pacients, ens estem beneficiant fa temps, i la que va ensenyar a la que i es ara, al seu lloc, que no tinc res en contra seu, però a cadascú lo seu, aquestes son coses que només passen en aquest poble.en fí. Es lo que hi ha.

Anna
09 Octubre de 2020 4:24

Doncs a mi em sembla que l'atenció per part de la noia de recepció és immillorable. I que la oferta de serveis i mútues disponibles és molt amplia. S'agraeix no haver de sortir del poble per accedir a aquests serveis.

maria
27 Septiembre de 2020 16:07

Espero que la noia morena que estava abans a recepció torni aviat, la que hi ha ara de cabells curts rossa, no s'assabenta de res, s'equivoca amb les targetes, lenta com ella sola atenent, un horror, és que no té ni idea, d'on l'heu tret? Perquè per una clínica, per descomptat no serveix, no té ni idea de res sanitari, a més comparteixo opinio amb mes pacients que han anat a la clínica aquest estiu com nosaltres. Una pena la veritat.

Agregar una opinion