ESPANAINF.COM

Unic Parc, Girona

Direccion Carrer Cami d'Ur, Llívia, Girona
Telefono +34 972 19 29 34
Horas
viernes10:00-22:30
sabado10:00-22:30
domingo10:00-21:00
Sitio web www.unicparc.com
Categories Restaurante, Centro de deportes de aventura, Servicio de fiestas infantiles, Salón para eventos, Organizador de eventos
Clasificacion 4.5 23 opiniones
Empresas similares cercanas
El graner de Puigcerdà — Carrer Alfons I, 1, Puigcerdà, Girona
Bon Appétit — Escoles Pies, Carrer Capità Canal, esquina
La Cava Taberna — Carrer Miquel Bernades, 14, Puigcerdà, Girona
Restaurant 539, Plats Forts — Carrer de les Escoles Pies, 41, Puigcerdà, Girona

Restaurante Unic Parc opiniones

23
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Mireia
29 Diciembre de 2023 14:17

És un restaurant ideal per anar amb nens. La zona de jocs està molt bé. Al fer un dia de sol, vam estar a les taules de fora i va ser molt agradable. El menú estava correcte. El problema un dia amb molta gent és el de tots els llocs, estan saturats.

Olga
07 Diciembre de 2023 3:07

Super bon tracte, ambient familiar i cuina de la zona. Ja fa temps que hi anem i per als nens és ideal amb totes les activitats que ofereixen. Gràcies Raul i Maria per aquesta opció a la Cerdanya!

Caterina
04 Septiembre de 2023 2:45

Vam anar a dinar un grup gran d'amics i l'experiència va ser molt bona! El menjar boníssim a un preu correcte, ens van atendre molt bé i amb rapidesa. Molt recomanable, esperem tornar-hi aviat.

May
29 Agosto de 2023 16:38

Lugar muy acogedor, ambiente familiar, ideal para ir con niños! Se come super bien, platos abundantes, el chuletón espectacular! Agradables y rápidos. Hay un montón de actividades para niños, zona de colchonetas con monitor (muy majo también), motos, bicis, tobogán, columpios, etc, los peques se lo pasan pipa y los adultos pueden relajarse tomando algo despues de comer en la maravillosa terraza, se está de lujo, ver atardecer en buena compañia y con los niños felices, no tiene precio! No te das cuenta que empalmas con la cena! (la hamburguesa completa casolana, bruuuutal!) Muuy recomendable sin duda!

muma
14 Agosto de 2023 19:07

Espai bonic i Còmode (terrassa exterior només) per anar amb els nens i que juguin als inflables, les bicis, etc. Molt maco l'entorn al mig de la Vall, vistes fantàstiques. Per altra banda, una mica massa lent el servei, disposen de poc personal. El Menjar correcte, sense gaire complicacions. Les Hamburgueses són grans i completes, però estaria bé que et demanessin el punt de cocció abans de servir.

latiendamericana.com
10 Agosto de 2023 17:01

Restaurante situado en medio del campo, al lado de la hípica de Llívia. Menú muy completo con precio ajustado. Comida de calidad y platos abundantes, al igual el menú infantil. Lugar ideal para ir con niños ya que por 5 euros adicionales al menú infantil, tienes 2 horas de actividades para los niños acompañados por monitores. También dispone de un circuito para motos eléctricas para niños.
Si vienes con perro, también disponen de un salón para que no se tengan que quedar en el coche.
Tanto en personal del restaurante como los monitores son encantadores. Sin duda lo recomiendo a todo el mundo y volveré cada vez que vaya a Llívia.

Marta
02 Agosto de 2023 9:19

Lloc ideal per famílies, tracte exel.lent!
Carpa amb inflables i jocs varis, perfecte perquè juguin mentre et prens una cerveseta! Tornarem segur!

C. A
23 Julio de 2023 1:20

Fantàstic restaurant d’ambient familiar, amb un espai independent i vigilat pels petits. Fer l’aperitiu a la terrassa amb les vistes que hi ha, ja val la pena. M’encanta el trinxat que fan.

Pol
14 Julio de 2023 1:15

Al lado de una hipica, es un espacio diferente en la Cerdanya! Tienes todo tipo de platos para probar y lo mejor su brasa! Puedes aparcar sin problema y tienen una terrazita para hacer vermouth!

David
29 Junio de 2023 19:24

A nosaltres ens encanta anar amb tota la família! Sempre que truquem per anar ens guarden la mateixa taula. Tenen un tracte molt familiar amb el client i els nens estan encantats.
El lloc és espectacular, sense perill de cotxes, espai molt gran per jugar i envoltat d’animals i natura. A mes tenen moltes activitats preparades pels nens de totes les edats.
El menjar molt bó, a mi m’encanta la cuina a la brasa i el menjar que ofereixen és molt casolà i producte de proximitat.
Parada obligatòria si es ve a passar uns dies per la Cerdanya o anar-hi regularment i passar una bona tarda en família.

Mireia
21 Junio de 2023 8:40

Restaurant de 10! Menjar casolà boníssim, vistes espectaculars i propietaris molt amables i hospitalaris. 100% recomanable

Teresa
20 Mayo de 2023 9:50

Espectacular sitio para pasar un día agradable, comida buenísima y personal magníficos, recomiendo x

Jaume
16 Mayo de 2023 18:12

Un lloc molt recomanable per passar un dia en família. Vistes ideals i molt divertit per la canalla. Molt bona atenció per part de l’equip d’animadors i de la hípica.

David
13 Mayo de 2023 4:58

Pasamos un buen día pero tener que aguantar las malas caras, la mala atención y mala educación de la señora rubia (no pongo camarera por no faltar a la profesión) no merece la pena.

Maite
12 Marzo de 2023 6:00

Restaurante recomendable para ir con niños ya que tienen un chiquipark y te dejan tomar una copa tranquilamente:)
Además antes puedes dar un paseo en caballo.

Paz
13 Enero de 2023 16:33

Comimos bastante bien, y las camareras fueron correctas y amables, lo estrictamente necesario, pero tardaron cerca de media hora en retirarnos el segundo plato. En vista de que no venían me acerqué a la barra y le comenté al que creo que era el dueño sí por favor nos podían traer dos postres del menú y un yogur natural aparte para nuestra niña de 2 años, me puso muy mala cara y dijo algo indescifrable, eso sí, al poco vinieron a traernos los postres. La sorpresa es que nos cobraron el yogur a 3.50€.
Al menos comimos bien aunque tampoco se puede pedir menos a un menú de 23.50€

axel
31 Diciembre de 2022 17:51

Venim pel trinxat de la cerdanya i ens quedem pels segons fets a la brasa, compleix les expectatives i ho fan molt bé. Felicitats nois

Eli
31 Octubre de 2022 13:02

Para ir con niños es fabuloso! Con el menú infantil pagas 5 e más y tienen 2 h de parque infantil con monitor (zona de colchonetas o zona exterior con algunos juguetes), también pueden montar a caballo o dar vueltas en 1 circuito con motos eléctricas (15 min sin 10 e)
Comida.tardan un poco pero esta bueno todo y los camareros son simpáticos y profesionales!
Las albóndigas muy ricas pero se repiten bastante! Son muy grandes.
Menú para niño muy rico.
Abundantes cantidades.

Ester
31 Octubre de 2022 1:43

Enhorabona per l'aposta dels vespres de tapeo, entrepans i amanides! Molt bo!
I el menú de migdia també molt bé. Bon servei, ràpids i amables. L'opció exterior amb autoservei molt encertat. Per molts anys!

maria
23 Octubre de 2022 15:03

100% recomendable! Relación calidad precio! Todo estaba súper bueno y de gran cantidad. Todos han sido súper amables! Volveremos! Gracias por todo!

Agregar una opinion