ESPANAINF.COM

Vadevela.Excursions amb veler y alquiler de veleros, Girona

Direccion Port Marina, Palamós, Girona
Telefono +34 645 88 00 96
Sitio web www.vadevela.com
Categories Servicio de alquiler de embarcaciones, Agencia de excursiones en barco
Clasificacion 5 26 opiniones
Empresas similares cercanas
Llaüts I Velers, Rent a Boat Palamós. — Carrer Salvador Albert i Pey, 0, Palamós, Girona
Palamós Boats — Port Esportiu Marina Palamós, Carrer Salvador Albert i Pey, s/n, Palamós
General Nàutic — Moll Vell, s/n, Port de, Palamós, Girona

Vadevela.Excursions amb veler y alquiler de veleros opiniones

26
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Elisabet
17 Agosto de 2023 22:22

Hem passat un matí meravellos a bord del "Prou Lluny" amb en Joan, el seu capità. El recorregut era preciós i el Joan ens ha explicat anècdotes molt interessants sobre totes les cales que anavem veient. 100% recomanable i amb ganes de repetir!

Miquel
13 Agosto de 2023 14:38

Es una experiència fantàstica. El Joan t, explica amb detall per on passes, quins són els noms de les cales i perque. Un autèntic llop de Mar. El Bany i l, aperitiu són absolutament agradables. Per la familia ja és una tradició fer una volta amb el veler. Indispensable si estàs a la costa brava.

Montse
12 Agosto de 2023 20:22

El pasado lunes pasamos una fantástica mañana navegando con Mia. Como siempre una experiencia inolvidable y para repetir siempre que se pueda. Muchas gracias.

Lluís
10 Agosto de 2023 19:02

És un privilegi aprendre a navegar amb Mia, Capitan coneixedor de tots els secrets del mar i dels seus vaixells, amb la seva senzillesa i simpatia fa difícilment superable l’experiència.

Linda
07 Julio de 2023 21:00

¡Día de diversión en el agua!
Skipper Juan está buscando una bahía bonita para hacer snorkel. Tiene snorkels y sup board a bordo.

Maribel
06 Julio de 2023 23:36

¡Pasamos una mañana de lujo! El velero es total y el patrón un encanto. Nos invitó a unas cervezas y aperitivo. Estuvimos bañándonos y haciendo snorkel. Super recomendable para pasar una mañana navegando disfrutando de la maravillosa costa brava.

Amalia
27 Junio de 2023 13:24

Avui he viscut la meva primera experiència en veler i ha estat impressionant.
En Joan s'ha portat genial en tots els sentits, ha compartit amb tots allò que és navegar en veler i els seus detalls. Totalment recomanable

user
22 Octubre de 2022 16:29

Joan conoce todos los rincones del litoral de la Costa Brava y te hará disfrutar de la jornada de la mejor manera, encontrando el punto medio entre la discreción y el buen humor.

carmen
11 Septiembre de 2022 18:32

Una salida preciosa para compartir con amigos y familia a lo largo de la costa brava cerca de Calella que gracias a su capitán, Joan hace que se convierta en una experiencia perfecta. Super recomendable, lo dice una que ya ha repetido 4 veces!

user
10 Septiembre de 2022 6:54

We had such a wonderful day on Joan’s boat and would highly recommend this experience if you are in the area. From the very beginning communication was excellent and clear. Joan gave us great directions of how to get to the port, met us there and took such great care during our time on the boat! It was one of our absolutely favorite days on Costa Brava.

user
10 Septiembre de 2022 6:13

Una excursió amb veler inoblidable,! El tracte i servei excel·lents.súper recomanable amb Vadevela!

Miquel
08 Septiembre de 2022 21:26

Gran experiència de navegar amb veler per la Costa Brava. Molt ben atesos pel Joan i un vaixell fantàstic!

Ferran
25 Agosto de 2022 1:56

Hemos estado este martes toda la familia navegando con Joan y su velero y ha sido una experiencia inolvidable.
Después de soportar horas de caravana en un accidente en la autopista, Joan nos ha dado todas las facilidades y tranquilidad para pasar una mañana fantástica.
A la vez que hemos ido navegando nos ha ido dando datos históricos de todo lo que veíamos y ha sido superinstructivo y amable.
El velero muy bonito y limpio.
Gracias por todo Joan!

Robert
15 Agosto de 2022 23:04

What a very great experience we had with Joan. He is the most relaxing skipper I have ever gotten to know. He is very good at explaining how things work and let our daughter board the boat backwards in the harbor!
He really knows his boat very well and the boat is very well equipped. Joan knows to tell a lot about the surroundings and gave soms tips about the hiking routes and a famous recipe for a local Spanish dish. The price we paid was really worth it. If we come back here we will definitely book him again.

user
17 Julio de 2022 15:40

Una experiència inoblidable. El Joan va estar molt atent amb tots nosaltres i tots vam poder participar de la navegació. Va ser un matí molt agradable! Imprescindible sens dubte!

JORDI
29 Mayo de 2021 3:49

Hem sortit amb familia i en Mia com a patrò durant el matí. Hem pogut repassar conceptes bàsics de la navegació a vela i gaudir d’un dia esplèndit. Hagués anat bé una mica més de vent, però igualment hem gaudit.
Destacar l’atenció de’n Mia durant la sortida.

Meritxell
21 Abril de 2021 21:41

Hemos salido hoy con Vadevela. No es la primera vez, ni serà la ultima. Son muy profesionales, los barcos estan muy bien y es una zona excelente para navegar.

seleccio
16 Noviembre de 2020 21:22

Molt bona experiència la viscuda avui al veler amb en Joan. Totalment recomenable. Gran professionalitat.

GEMMA
30 Octubre de 2020 2:09

Fantàstic. Genial. Una experiència formidable. En Mia patró genial, ens va fer sentir com a casa

Ma Victoria Sanchez Perez
26 Septiembre de 2020 7:14

Fantástico día de navegación, desde Palamós a "lIlles Formigues", Capitan insuperable, simpático y conocedor de la zona hizo del viaje una delicia de experiencia. Recomendable 100%El tiempo acompañó y la vuelta a vela fue especialmente agradable.

Agregar una opinion