ESPANAINF.COM

Veladelta, Tarragona

Direccion Club Nàutic L'Ampolla, Pantalan 1 Amarre 34, L'Ampolla, Tarragona
Telefono +34 620 76 78 14
Horas 00:00-24:00
Categories Agencia de excursiones en barco
Clasificacion 5 40 opiniones
Empresas similares cercanas
Boat Trip Barcelona — Moll del Mestral amarre 2854, Barcelona
Barcelona OnBoard — Port Olimpic de Barcelona, Moll de la Marina, 5, Barcelona
L´AVENTURA DEL NAUTILUS -SUBAQUÀTIC VISIÓN S.A-. — Pg. Marítim, 23, L'Estartit, Girona
Barcelona Sailing Day — amarre 1416, Puerto Olimpico, Moll de la Marina, 10

Veladelta opiniones

40
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Meritxell
24 Noviembre de 2022 0:44

Hem gaudit molt coneixent el Delta des del mar.
L’aperitiu molt bo.
El Xavi coneix millor el temps que les aplicacions dels mòbils

ricard
23 Noviembre de 2022 21:17

Una gran experiencia! Paseo en velero por la zona de les muscleres, avistamos flamencos e hizimos un chapuzón. Xavi prepara un aperitivo mejilloned i almejas que cocina al momento en el mismo barco, todo buenisimo. Una gran experiencia q recomiendo y repetiré. IDEAL para ir en familia y amigos.

ELENA
18 Noviembre de 2022 6:42

Una experiencia única, mágica y maravillosa. El trato del Patrón es inmejorable y mide todo al milímetro para que sea perfecto. Nosotros hicimos puesta de sol con cena y es absolutamente recomendable la experiencia. Muchas gracias Xavi. Ha sido excepcional e inolvidable.

Mari
13 Noviembre de 2022 14:24

Muchas gracias Xavi, el año pasado cumpli un sueño y fue gracias ti y tu velero, acompañados los dos juntos con amor y cariño hacia la mar, haciendo compartir ese amor y cariño, este año lo he vuelto a repetir la experencia no tiene palabras.

Rosa
04 Octubre de 2022 4:08

Hem fet una sortida per la tarda/nit amb el veler Goretti de Veladelta. El veler és impressionant i Xavi ens ha tracta de meravella. Hem navegat prop la costa de l'Ampolla i l'Ametlla i després Xavi ens ha preparat un sopar boníssim.
Ha estat un fantastic regal de cumpleanys.

vicente
27 Septiembre de 2022 1:32

Xavi, el capitán, muy atento en todo momento de nuestra travesía por la bahía de L, Amolla. Me cuenta que hace travesías hasta las Baleares. A ver si el próximo año podemos ir hasta allí o a las islas Columbretes.

Helena
25 Septiembre de 2022 3:17

Sortida espectacular en el Goretti. Un plaer compartir el dia amb el Xavi que ho fa tot fàcil i còmode. Ben segur que repetirem

Maria
01 Septiembre de 2022 22:46

El viaje estupendo. Xavi el organizador es una persona muy atenta y nos ha hecho sentir muy bien. El aperitivo fantastico.

Federico
25 Agosto de 2022 19:41

Experiencia 100% recomendable. Xavi es una excelente persona y gran profesional. Repetiremos el año que viene. Moltes gràcies Xavi! Una abraçada

Susana
15 Diciembre de 2021 0:19

Pasamos un día genial en familia en vela y comimos con productos locales de un sabor y calidad excelente. Recomendable total para familias con niños. El barco está super limpio y cuidado y Xavi un gran profesional. Sin duda repetiremos.

Manuel
30 Noviembre de 2021 17:45

Fue una experiencia fantástica disfrutar del atardecer en la bahía del Fangar desde este estupendo velero Goretti y de la amabilidad y atención de su patrón Xavi

Joan
22 Noviembre de 2021 22:14

L'experiència amb en Xavi ha estat una molta bona experiència. Hem sortit a mig matí de l'Ampolla i ens ha portat per diferents punts del Delta de l'Ebre. Hem fet una mica de picapica i un dinar de paella d'arròs. De postres, meló (ens hauria agradat una mica de xocolata o dolç). Després de dinar, hem pogut fer un beuret (n'hauríem fet un altre, llàstima que no quedaven tòniques). Ho recomanem, perquè és un noi molt agradable i professional. Nostres repetirem!

Aitor
18 Noviembre de 2021 1:57

Quiero dar las gracias a XABI patrón y dueño de la empresa por ese bautismo en navegación a vela. Para nosotros era la primera vez que nos montábamos en un barco de vela y fue una experiencia inolvidable. Recomiendo a todas las personas que lo quieran hacer acudir a Vela experiencia por que es un verdadero profesional a parte de simpático y agradable. Muchas gracias Xabi.

montserrat
25 Octubre de 2021 16:55

Buffffff.sortir a navegar és fantàstic, però fer.ho amb el Goretti i el seu patró es converteix amb una experiència única. El Xavi ho posa tot fàcil.ens va mimar en extrem, ens va fer viure moments inoblidables.sense deixar res al atzar.gran professional.gracies patró. Repetirem

Albert
25 Octubre de 2021 16:40

Espectacular veure el delta de l'Ebre des de la perspectiva del veler, vam veure flamencs, vam passar per entre les muscleres i sobretot la posta de sol.
El Xavi es un gran anfitrió, ens va fer sentir com a casa i vam passar una estona molt agradable, a mes, ens va cuinar una dorada que estava de lujo!

Paco
22 Octubre de 2021 15:07

Ha sido un regalo magnífico, un placer poder navegar por la bahía, el barco estaba impecable, y Xavi un profesional
de la mar. Repetiremos

Leonor
10 Octubre de 2021 17:52

Fue una magnífica experiencia. Disfrutamos del atardecer navegando por la Bahía del Fangar y después de una buena cena que preparó Xavi. Xavi es una persona muy profesional y muy amable. Estuvimos muy a gusto y con ganas de repetir.
Gràcies Xavi per la vetllada tan fantástica que vam passar! Fins ben aviat.

Carlota
09 Octubre de 2021 3:28

Gràcies Xavi! Fue impresionante disfrutar de la bahía desde el velero. Impresionante el regalo de escuchar el silencio junto a las muscleras. Experiencia 10.

Carles
03 Octubre de 2021 0:25

Una experiència molt xula, hem fet una sortida de matí amb tota la família, un patró collonut, un barco molt còmode I un pica-pica genial (musclos, navalles, cloïsses, patates i vermut).
Un matí excel·lent!

David
29 Septiembre de 2021 0:53

Mai havíem navegat en veler i sempre ens havia cridat l'atenció. Vam contactar amb el Xavi i sort que ho vam fer, ja que el matí que vam viure no l'oblidarem mai. El veler està impecable, molt ben cuidat i és preciós. El Xavi té molta experiència i vam estar súper a gust amb ell. Ens va fer un aperitiu boníssim, amb producte fresc i de qualitat, cuinat per a ell allà mateix al veler, mentre nosaltres ens banyavem a una cala.
El millor de l'experiència, sense dubte, van ser els moments de navegar a vela, en silenci, tan sols amb el so del mar i el vent.
Gràcies Xavi, per haver-nos deixat compartir aquests moments únics amb tu i el Goretti.

Agregar una opinion