ESPANAINF.COM

Vermell Manresa, Barcelona

Direccion Carrer de les Piques, 3, Manresa, Barcelona
Telefono +34 930 13 17 14
Horas
sabado12:30-17:00, 20:00-00:00
domingo12:30-17:00
Sitio web www.vermellacasa.com
Categories Restaurante, Arrocería
Clasificacion 3.7 51 revision
Empresas similares cercanas
Braseria Salelles — Carrer Josep Genovès, 7, Sant Salvador de Guardiola, Barcelona
Bages 964 Oller del Mas — Carretera de Igualada C37Z, km 90,5
Restaurant cal gravat — Plaça de Josep Lluís Sert, 4, Manresa, Barcelona
Millennium 7 S C P — Carrer de Francesc Moragas, 70, Manresa, Barcelona

Restaurante Vermell Manresa opiniones

51
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Dani
12 Agosto de 2023 3:56

Una experiència NEFASTA.
LAMENTABLE. Feia temps que no menjàvem tant malament. Per començar uns entrants a compartir escassos, sense imaginació, mal cuinats i insípids: un “carpaccio” de carbassó que no és res mès que unes rodantxes primes de carbassó cru on li tiren formatge ratllat al damunt i li ensenyen una salsa pesto, no té ni una gota d’oli i costa d’empassar (sembla una presa de pèl) ; després (30 minuts més tard, i aquesta serà la norma de tot el dinar/experiència desagradable que allarga l’agonia) et duen una minitapa de patates fregides tallades a daus amb maionesa i ketxup picant i et diuen que són patates braves i el platillo és per compartir (sort perquè són les “patates braves” mès dolentes que he menjat mai). Tercer entrant: dues minicroquetes, una per persona, suposadament casolanes insofriblement insípides com la resta de plats que han dut abans. El quart aperitiu són uns musclos al vapor en una minicassoleta que són per un però que cal compartir també (el millor dels quatre tristos i mancats d’imaginació plats dels entrants). Ens diem ara ve l’arròs de l’Edgar que esmenarà el desastre dels entrants i mira per on es tracta del PITJOR ARRÒS QUE HEM MENJAT MAI. Qui digui que aquí fan bo l’arròs és que no ha menjat mai un arròs de veritat, i no cal anar a València. L’arròs INSÍPID, amb productes de baixa qualitat i congelats; el sofregit inexistent a l’igual que el gust que pica (posar-hi pebre no li dona sabor fa que l’arròs piqui). Una decepció. Per últim postres: gelat o trufes congelades o cafè. Tot per 26,5€ per barba. CAR I DOLENT. Qualitat-preu NO S’HO VAL. Pel mateix preu es menja molt millor a altres llocs. El servei atent però MOOOLT LENT (hi anem a dinar no a passar la tarda). El local sembla una vetlla, trist sense personalitat i l’aire condicionat s’ha aturat per 4 cops (36 graus a fora), més de 30 graus dins. No el recomano ni hi tornarem mai més. No poso zero estrelles perquè no ho permet.

aida
01 Julio de 2023 7:47

I hem anat mes d'un cop, els arrosos molt bons, pero l'ultim cop l'organització molt lenta amb poca gent al restaurant, l'arros molt just de mida, uns coulants sortien sense gelat i uns altres si, i l'aire acondicionat apagat fins que un client no es va queixar de la calor.
Espero que no desmillori pq l'arros es bonissim

Pere
18 Abril de 2023 23:49

Excelente servicio. He tomado un arroz caldoso de pescado y marisco que está en su menú e incluye unos entrantes diversos, la foto muestra dos de ellos. Recomendado, volveré.

Sonia
30 Marzo de 2023 19:54

Excelente menú de arroz, por 26,50€. 4 entrantes para compartir y de excelente calidad, buen sabor, buena preparación. El Carpaccio de calabacín excelente, las croquetas deliciosas y las patatas bravas muy suaves. De segundo el arroz de Edgar, combinación del arroz del senyoret, y el de butifarra, estaba buenisimo. Y lo que nos sobró nos lo pusieron para llevar.
La única pega que en el menú, que entraba vino, agua y postre, en lugar de vino pedimos cerveza y pensaba que daba lo mismo pero al parecer no, en este caso nos cobraron la cerveza a parte.si lo se pido el vino.pero fue fallo mío darlo por hecho que se podía cambiar y no pregunte.
Excelente restaurante.para volver y seguir probando el resto de platos.

Dami
12 Febrero de 2023 6:35

Hemos venido un grupo de doce y nos han atendido muy bien. Menú muy correcto a un precio más que decente. Amables, simpáticos y bien coordinados con los tiempos de servicio teniendo en cuenta que los doce hemos pedido arroz de distinto tipo.

Enric
23 Enero de 2023 23:56

Quan anem a dinar, habitualment mirem ressenyes, fotos i el menú, i aquest restaurant ens va semblar que té una varietat d'arrossos que en feia pensar que en sabien molt de cuinarlos. Avui dissabte 3/12/22, vam reservar i vam decidir anar a provar-ho.
Vam seure a la taula a les 14: 30h.
Em sap greu ser tant meticulós, però l'estona que hem estat veient anar i venir personal i que no ens atenguessin m'ha maolestat bastant.
A les 14: 45 ens prenen nota.
A les 15: 00 ens porten olives rellenes per picar, bones. També ens porten l'ampolla de cava i la cambrera ens posa la funda del cava del revés i es tumba l'ampolla amb el conseqüent mulleder. Demanem una altra ampolla i d'aquell ja no en queda més. Demanem un altre, i bé, correcte.
Són les 15: 30 i encara no tenim res a la taula, ja fa una hora que estem asseguts.
A les 15: 35h ens porten les Braves: patata natural, i salsa brava potser la millor que he provat, molt i molt bones, ho reconec a la cambrera. Com a punt negatiu, molt poca quantitat per a dos. Crec que és una tapa per a un i justa. Puntuació 4****
A les 15: 34, croquetes de rostit, no trobo massa el sabor a rostit, poc cremoses i un pèl torrades. Valoro molt que són casolanes i no porten els additius que normalment porten les comercials i que fa que siguin més pujades de sabor. 3***
A les 15: 31, pa de coca, torrat nomes per un cantó i en llesques. 2**
A les 15: 37 arròs de peix i marisc, resulta que no és el nostre i ens el treuen quan ja l'havíem tastat.
A les 15: 49, el segon arròs, el nostre, puntuo l'esforç i dedicació que comporta fer l'arròs, però aquest mateix el podria fer a casa. M'ha semblat el brou de comercial, en conjunt amb gust de ferro de la paella i tampoc massa gustos, diria que l'han anat remenant, per què no hi havia enganxat per enlloc i tampoc el gra estava al punt. 2**
Pequem que sóm uns grans amants de la paella i n'hem tastat moltíssimes i sabem bastant de què parlem.
16: 08 pastís de formatge, normal, amb la salsa de pot. 3*** pel pastís.
Com a observacions per millorar algunes coses, diria per exemple que el servei dels homes no tanca el baldó i que en el rentamans no hi havia sabó. I això no s'acaba en un dinar o sopar. En la zona que estàvem no hi havia pràcticament iluminació, un llum vermell indirecte i la llum que arribava de la "sala" del costat, en conjunt massa fosc.
16: 36 porten el compte i està malament, no ens cobràven el pastís de formatge.
16: 45 la factura, molt i molt car per l'experiència en conjunt. 70,50€, hagués pagat el preu de menú, 16 ó 17€ per cap.
Destaca la bona voluntat de la cambrera que ens ha atès, molt correcte.
En general molta falta d'experiència, coordinació i organització.

Karla
23 Diciembre de 2022 2:56

Una muy mala experiencia mala atención, llegamos y no nos atendieron pasaron, atendieron a otros clientes que llegaron más tarde, aparte de eso pedimos un arroz para compartir 3 personas y nos trajeron para una y encima esperamos 1 hora para esto! Y los camareros más cortos no pueden ser

Joel
25 Noviembre de 2022 12:34

Como positivo, los productos son de calidad, paellas gustosas y espacio amplio y limpio.

A mejorar: La carta y de lo que realmente disponen se parece poco, tanto para la comida como en postres o en vino (almenos a nuestra experiencia). Exceptuando la paella, en cuanto a cantidades de primeros y postres, muy pobre. Nuestro caso; 2 personas, menú de 26€/persona, comedor a medio aforo: primeros para compartir: 2 croquetas pequeñas de pescado y 2 de carne. De segundo; paella (con mucho ingrediente y sabrosa). Postre; 3 trufas muy pequeñitas para cada uno (pequeñitas pero buenas). El pan, de primera hora del servicio casi seguro (empezaba a estar bastante pasado). Personal atento, aunque mucho tiempo entre platos. No cuidan demasiado los detalles.

Marisella
16 Noviembre de 2022 15:25

En arroces excelentes. Pero si tenéis dorada al horno en vuestra carta, intentar servir mejor. Estaba un poco cruda.

Richard
16 Octubre de 2022 19:55

Tasteful decor, good food with two menus, service was excellent and prices very modest. Heartily recommended. Muchas gracias!

6valens9
11 Octubre de 2022 1:44

Els arrossos que he provat estan tots molt bons. Se'ns dubte repetiré per provar els que em falten.

Maria
28 Agosto de 2022 16:05

No anat gens bé, he demanat un tipus de paella i quant l.hem obert era una altra gust i a part molt sosa. Molt car i poca quantitat. Hem pagat per 7 i crec que 5 en mengaven just. Decepcio total

Loly
18 Julio de 2022 17:32

Restaurante en manresa, por dentro súper bonito, nos atendieron dos chic@s muy jovencitos y muy amables, el servicio muy bueno.
Cominos el menú de fin de semana, primeros a compartir y luego una paella, la verdad es que estaba buenisima, una sorpresa encontrar este sitio, calidad/ precio muy buena

Carles
08 Julio de 2022 18:45

Feia dies que no sortiem decepcionats d’un restaurant. Ens hem sentit desatesos mentre esperàvem durant una hora per un entrant.
Les dos estrelles son perquè el gust dels plats era bo, tot i que l’arròs l’han portat caldós.
No podem opinar sobre les postres ja que cansats de seguir esperant, tot i que el restaurant no estava ple, hem decidit aixecar-nos a pagar i marxar.
Ens ha donat la sensació que la prioritat del restaurant és servir paelles a domicili.

Anna
27 Junio de 2022 6:25

No puc fer la ressenya com cal perquè em van convidar i no puc valorar la relació qualitat preu. El entrants del menú de cap de setmana són irregulars, la croqueta boníssima, l'amanida d'alvocat.bé, passable, el carpaccio de carbassó molt sosso i indigest, la fritada de peix tirant a fluixeta. Musclos arrebossats, en serio? Tot congelat
I els arrossos no estaven malament però haurien de revisar el concepte arròs del senyoret, he viscut més de cinc anys a València i això no té res a veure. Les postres psè. Els personal molt amable encara que em van tacar el bolso d'oli. Bé però no sé si hi tornaré.

Lluís
11 Junio de 2022 4:29

El restaurante Vermell de Manresa es un excelente sitio para comer sano, bueno y bien de precio.
Es un local grande, amplio y bonito. Para llevar a tus amigos o tu pareja.
La comida esta muy rica, muy bien elaborada. El vino rosado impresionante.
Si queréis disfrutar de un buen momento para comer o cenar este es el sitio.

Mireia
25 Marzo de 2022 18:22

Suelo ir a restaurantes de este tipo y para mi este es un “quiero y no puedo”. El día que yo fui tardaron mucho en servirnos y el local no estaba lleno. El arroz, el senyoret, aunque estaba en su punto lo encontramos bastante soso. He comido arroces mucho mejores a menor precio

Gaspar
21 Marzo de 2022 15:59

Restaurant especialitzat en arrossos.
Local ampli i acollidor, servei força ràpid i professional, plats correctes, encara que avui en concret les gambes en tempura no acabaven d'estar al punt, lleugerament fred.
L'arròs de peix i marisc molt bé. Postres -trufes a l'oli i sal- excel·lents. Preu molt correcte, menú de cap de setmana amb aigua i vi, 26,50€.

Dani
05 Febrero de 2022 11:15

Han estat capaços d'entrar a temps, en ple servei de menú, un melós de vedella de carta (deliciós per cert). Molt bon tracte i atents, prou àgils amb la sala plena. Felicitats! Només, potser, justetes les raccions d'entrants de menú.

Laura
05 Enero de 2022 4:35

Increíble. Lo descubrí de casualidad y ya he ido muchísimas veces. Voy desde Barcelona expresamente. El menú del fin de semana es genial. La comida tiene una calidad increíble, los arroces son todos riquísimos, imposibles escoger uno!

Agregar una opinion