ESPANAINF.COM

Victòria Peñafiel - FOTÓGRAFA DE RECIÉN NACIDOS Y FAMILIAS en Barcelona

Direccion Carrer de Sicília, 253, 6è, 2n, Barcelona
Telefono +34 637 62 29 83
Horas
lunes10:00-14:00
martes10:00-14:00
miercoles10:00-14:00
jueves10:00-14:00
viernes10:00-14:00
sabado10:00-14:00
Sitio web www.victoriapenafiel.com
Categories Fotógrafo, Commercial photographer, Servicio de fotografía, Estudio de fotografía, Fotógrafo de bodas
Clasificacion 5 52 opiniones
Empresas similares cercanas
Alicia Garcia/photography — C. de Valencia, 665, Local C1, Barcelona
Veronica Hansen Barcelona Wedding Photographer — Av. Diagonal, 520, Barcelona
KODAK EXPRESS — C/ del Consell de Cent, 446, Barcelona
CESC GIRALT · FOTÓGRAFO DE BODAS — Carrer Ample, 23, Barcelona

Victòria Peñafiel - FOTÓGRAFA DE RECIÉN NACIDOS Y FAMILIAS en Barcelona opiniones

52
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ximena
14 Diciembre de 2023 19:59

He hecho dos sesiones de foto con Victoria, una embarazada y otra de familia con los dos peques, y estoy super contenta con el trabajo de Victoria. Es una gran profesional y muy creativa. Te hace sentir como en casa en su estudio, y ese buen rollo se refleja en las fotos, muy naturales, nada posadas, espontáneas y llenas de magia. Además que con los niños tiene muy buena comunicación y les sabe captar como son!

Laia
06 Diciembre de 2023 4:56

Ens ha encantat l'experiència de fer una sessió de fotos amb la Victòria. Et fa sentir molt còmode i en un ambient distès tota l'estona. A moments oblides que estàs fent fotos. S'adapta molt bé a la família i a la situació. El resultat va ser preciós, ens queda un gran record per sempre. Tornaria a repetir amb ella sens dubte.

Maria
23 Agosto de 2023 14:58

Hacer nuestra sesión de fotos con Victoria ha sido muy fácil! Ella te lo hace todo de una manera tan natural que no te das cuenta que estas en una sesión de fotos.y era eso lo que buscábamos, naturalidad. El resultado final ha sido lo que esperábamos, fotos naturales y espontaneas pero con mucho significado para nosotros! Repetiríamos una y otra vez, igual que lo recomendamos sin pensar dos veces:) Graciès per tot!

Farmàcia
15 Agosto de 2023 11:48

Ha estat genial!
Jo estava emocionada xq fa ple que segueixo a la victòria i sabia que aniria genial però la resta de la family no les tenia totes… i va ser màgic!
Les converses espontanies, tothom al seu aire sense estar pendent d la càmera, sap captar els petits detalls que després et dibuixen un somriure quan els veus… l resultat molt molt bonic!
Repetiria una i mil vegades més!
Altament recomanable!

Aina
24 Julio de 2023 5:16

Buscavem fotografies naturals i poc posades, i així va ser. Amb la Victoria tot va estar fàcil i el resultat ha esta meravellós.

Sara
19 Julio de 2023 10:15

Soy seguidora de Victoria y su trabajo desde hace algunos años. Su visión de la infancia y la maternidad es un regalo, y creo que eso se refleja también en su trabajo. Somos de Valencia y organizamos un viaje a Barcelona solo para tener una sesión con ella, creo que con eso lo digo todo. La sesión allí fue genial, estuvimos cómoda toda la familia (diría que las peques más que nosotros, pq nosotros nos tensamos un poco con la cámara jaja), pero Victoria en todo momento nos hizo sentir super cómodos. Es super agradable estar y charlar con ella. Como consejo que me hubiera gustado aplicarme, tener pensadas algunas fotos que quieres que se hagan. Ella nos lo dijo, pero la verdad es que estás más pendientes de los peques y ellos son los protagonistas, solo que ahora pienso que me hubiera gustado tener alguna foto más yo sola o con mi pareja. Para la próxima! Porque volveremos seguro.

Ah bueno, que me dejo el resultado. Solo se me ocurre describirlo como MAGIA. Las fotos son increíbles. Naturales, preciosas y llenas de emoción.

Por si quedaban dudas, 100% recomendado:)

Sandra
01 Junio de 2023 14:20

Fa 3 setmanes vam fer-nos una sessió de fotos familiar amb la Victòria Peñafiel i no podem estar més encantats! La vam escollir a ella perquè ens va agradar molt el seu estil quan la vam trobar a instagram (espontani, natural, respectuós) i el resultat que aconsegueix a les fotos és espectacular! Les vam rebre l'altre dia i estem emocionats: ha captat la nostra essència, les nostres expressions facials, la nostra interacció. És un record que val molt la pena!? A més, quan vas a fer-te la sessió al seu estudi, no et fa "posar" ni fer res especial: vam estar allà jugant amb la nostra bebè com quan estem a casa, mentre conversàvem entre nosaltres i amb la Victòria (ambient distès, familiar, còmode.). La recomanem moltíssim

Celia
01 Junio de 2023 8:58

Vam anar a l'estudi de la Victòria perquè havíem vist fotos seves a Instagram i volíem ser els protagonistes d'aquelles fotografies. Des del primer moment ens vam sentir com a casa, les escenes s'anaven produint com un joc mentre ella les capturava amb la seva càmera. Vam parlar de la vida, vam riure. Ens ho vam passar tan bé que ja estem pensant en la propera excusa per poder tornar.

Ana
31 Mayo de 2023 13:33

Totalmente recomendable. Íbamos con mucha vergüenza y poca confianza en exponernos y finalmente han salido unas fotos muy bonitas que muestran tal y como somos, gracias a la naturalidad y espontaneidad de Victoria. Muchas gracias!

Ria
25 Mayo de 2023 7:21

Tenía dudas sobre si la sesión de fotos funcionaría o no. No lo habíamos hecho nunca y a mi me apetecían unas fotos, aunque fueran solo mías embarazada, si mi marido e hija no querían participar.
Solo llegar mi hija ya se sintió como en casa, y mi marido en su salsa jugando y saltando por la cama. Hacerse una sesión sin posar, natural y divertida mientras hablas sobre maternidad y sobre la vida. Como era la primera vez escogí una mini sesión de 30 minutos. He acabado quedándome con todas las fotos, era incapaz de escoger mis preferidas. ¡Los 30 minutos pasaron volando! ¡Repetiremos sin dudarlo!

Gem
20 Abril de 2023 20:33

A nosaltres ens van regalar la sessió pel naixement de la nostra filla i ens vem esperar a que la petita tingués 6 mesos per a fer-la. El regal era una sessió de 1 horeta al seu estudi i 15 fotos a triar de la galeria on-line.

Una experiència preciosa. La Victòria es molt simpàtica i fa que la sessió de fotos sigui còmode, entretinguda i fàcil per a tots els membres de la familia. És molt observadora i respectuosa amb l'estat d'ànim de tothom i s'adapta molt bé a qualsevol situació que es pugui donar durant la sessió. Vem sortir molt contents del seu estudi i quan ens van arribar les fotos vem flipar molt fort amb el resultat.

Unes fotos tan precioses que vem comprar el següent pack (el pack 2 FAMILIA) per poder-nos quedar amb tota la galeria de fotos que ens va ensenyar. Unes fotos super naturals, que capten detalls molt bonics de la peque, de la lactància materna i dels vincles familiars en general. Si mai volem tornar a fer una sessió de fotos familiar no dubtarem gens en tornar a fer-ho amb ella.

Recomenable 100%

Ariadna
20 Abril de 2023 9:13

Ės la primera vegada que vaig a una sessió de fotos. Volia un retrat i he trobat just el que buscava! Tinc moltes ganes de repetir però amb una sessió familiar.

Anna
16 Abril de 2023 3:43

Una experiència fantàstica amb un resultat perfecte! Hem escollit la Victòria per fer una sessió de família i ens ha encantat de principi a final, un tracte súper proper i unes fotos súper naturals que han captat el millor de nosaltres:) Repetirem segur!

Júlia
19 Marzo de 2023 0:18

Feia temps que volia fer una sessió de fotos però no trobava la persona. Quan vaig descobrir a la Victòria ho vaig tenir clar. La volia a ella. Té moltes opcions de sessions i vem trobar la que ens encaixava millor amb la nostra manera de ser. Les fotos amb petits no són fàcils i ella ho va fer tot perquè ens sentissim a gust i va treure el millor de tots. A més ho fa tan natural que et sents com a casa. Sense posats ni res, com qui no vol la cosa, ens ha regalat unes fotografies precioses. La volia per ser la millor fotògrafa però ara que la coneixem encara estem més contents. Gràcies per tot Victòria!

Montse
11 Febrero de 2023 11:08

La meva família i jo estem molt contents de la sessió fotogràfica. La veritat és que sempre ens haviem fet enrere alhora de pensar en una sessió de fotos ja que no ens agrada el postureig i amb el petit i la petita era difícil i la veritat és que va ser tot molt natural i espontani. El petit, que és un belluguet, s'ho va passar genial i una setmana després encara deia que volia anar a jugar a "casa de la Victòria ". A part, tot i que encara ens falten algunes imatges, les que tenim han quedat genials. Un gran record. Gràcies Victòria

Elisenda
09 Febrero de 2023 16:10

Una gran experiència que segur repetirem! La Victòria és amable, atenta i et fa sentir com a casa al seu estudi lluminós i agradable. Un record inolidable d'una sessió divertida amb un resultat espectacular! Totes les fotos són xulíssimes i no sabem quines escollir, per això les imprimirem totes. GRÀCIES!

Sonia
04 Febrero de 2023 21:52

Yo viviría en las fotos de Victòria.
Gran persona y gran profesional. Siempre te sientes en casa aunque no lo estés.
Es un lujo y un placer que este ser humano inmortalice momentos de tu vida.
Elegancia, cuidado, amor… una vez te hace fotos Victòria, ya no quieres que te las haga nadie más.
Si estáis dudando contratar sus servicios, dejad de hacerlo. Es la mejor fotógrafa que podéis encontrar. Maravillosa

Cristina
01 Febrero de 2023 18:13

Sense pressio, sense expectatives, vas i treura el millor de tu, de la familia, dels somriures i dels no-somriures. Hem repetit quatre vegades amb les mini-sesssions i tornarem segur!

Cristina
27 Enero de 2023 8:04

Anar a fer-nos fotos amb la Victòria és un èxit assegurat. Aconsegueix que tots ens sentim com a casa, o millor, i això s'acaba reflectint a les fotos. Ara la feina és meva per decidir quines imprimirem. Pura meravella! Ja ens hem fet tres sessions al llarg de 4 anys i cada cop surto més encantada. El meu fill l'adora! "Mamà i podré saltar i fer el boig com altres vegades? "

Veronica
17 Diciembre de 2022 7:29

Estamos encantados con el trabajo realizado por Victoria.
No es la típica sesión de fotos en la que posas como el fotógrafo te dice y ale, te vas para casa. Al contrario, es una sesión en la que todo fluye. Los niños hacen a su antojo, juegan, corren, gritan y lloran. Tú te dejas llevar y te olvidas de que te están retratando y ella va disparando con su cámara y capta momentos realmente naturales y preciosos.

Agregar una opinion