ESPANAINF.COM

Watts Renovable, Girona

Direccion Carr. de Palamós, 191, Celrà, Girona
Telefono +34 972 09 01 58
Horas
miercoles08:00-18:00
jueves08:00-18:00
viernes08:00-15:00
Sitio web www.wattsrenovable.com
Categories Recursos naturales renovables para el medio ambiente, Asesor en ingeniería
Clasificacion 5 20 opiniones
Empresas similares cercanas
Decathlon — Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 75, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Decathlon Tortosa — Carr. de Tortosa a L'Aldea, C-42, Tortosa, Tarragona
ICOEC 3 INVESTMENTS SL - Empresa de Facility Services, certificada (REA, RASIC). — C/ de Montserrat, 55, Caldes de Montbui, Barcelona

Watts Renovable opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Akira
30 Noviembre de 2023 14:29

Hi ha empreses amb bons serveis, estan fent la feina bé.
Hi ha poques empreses amb un servei excel·lent, també estan fent una execució i acabats nets.
"watts renovables" és una d'aquestes poques empreses.
Akira Yamaguchi

Eduard
08 Julio de 2023 4:38

Excel·lent empresa instal·ladora de plaques solars. Tot el procés ha estat magnífic: l'atenció al client, l'explicació detallada del projecte i del pressupost, la tramitació de la documentació, el muntatge per part dels operaris i el seguiment de la instal·lació; tot ha estat formidable, complint els terminis i sense sorpreses. Moltes gràcies, Albert i a tot l'equip de Watts At Home.

Vittoria
07 Junio de 2023 22:48

Empresa muy profesional, puntual y eficiente. Perfecta comunicación con todo el equipo desde el principio con la análisis del proyecto y de las necesidades, las visitas de la vivienda y finalmente la instalación.

roser
16 Mayo de 2023 4:16

Ressenyar la bona experiència que hem tingut des del moment que en Gabi Gasca, gestor de projectes, ens va venir a explicar el pressupost de la fotovoltaica i ens va resoldre els dubtes que teníem; posteriorment amb el contacte amb el personal administratiu que va fer i fa les gestions, (tramitació de les ajudes, legalització.), amb els treballadors que van venir a fer la instal·lació i finalment amb la persona que va venir a explicar-nos el funcionament de l'inversor i de l'aplicació per comprovar el funcionament de la instal·lació.

Josep
14 Mayo de 2023 5:14

Molt correcte tot el periode de preparació i execució de l'obra d'instal.lació. Atenció molt personalitzada per part del personal d'administració, tècnic i d'obra. La planificació ha estat perfecte.
A partir d'ara restem a l'espera que les espectatives esperades en aquest tipus d'instal.lació siguin una realitat.

John
27 Marzo de 2023 7:56

Vull agrair-vos tot el treball fet, des-de el principi amb la evaluació, proposta i pressupost, fins a la instal-lació i posta en marxa. Em quedo molt content amb tot el servei que ha sigut de molt bona qualitat i la atenció del personal també ha estat excel·lent. Dona gust treballar amb empreses com vosaltres, segurament repetirem.
Moltes gracies per tot!

Raquel
22 Marzo de 2023 3:32

Estem molt satisfets amb tot el procés. Tracte profesional, pròxim i honest.

El projecte i el pressupost es van ajustar a les nostres necessitats, i totes les preguntes que van emergir, van ser resoltes amb explicacions tècniques però comprensibles.

La instal·lació tècnica es va desenvolupar en el termini previst, procurant trobar la millor solució a cada petit contratemps. Feina neta i ben feta.

Watts At Home, també s'ha ocupat de tota la "paperassa": permís d'obres, sol·licitud de subvenció, legalització de la instal·lació.

I finalment, ens han format per a poder gestionar autonomament el funcionament diari de la instal·lació per tal de treure'n el màxim renidment.

Repetiriem segur

Ivan
21 Marzo de 2023 13:07

Contents amb l'experiència. Molt trempats, molt bon tracte i, tant a nivell tècnic com comunicatiu, un servei perfecte.

MIQUEL
16 Marzo de 2023 6:56

Han fet una instal.lació impecable. Ens han assessorat molt be en tot, des de que vam demanar pressupost, fins acabar l'instal.lació. El tracte molt cordial des de l'Albert, Josep Maria, Roc, l'Anna, instal.ladors. Tot positiu! Gràcies!

Míriam
15 Marzo de 2023 15:18

Cal destacar la cura en el tracte amb el client, amb una comunicació permanent que informa de manera molt completa sobre cada fase del procés. Cada departament de l'empresa ha estat impecable en la feina feta. Molt agraïts per tot.

Xavier
25 Febrero de 2023 5:45

Bona elecció, un gran equip de professionals que s'encuiden de tot.
Gràcies Watts at Home.

Gloria
20 Febrero de 2023 10:23

És una empresa seriosa que ha complert totes les nostres expectatives.
En tot moment han atès les nostres demandes i han respectat els tractes fets.

Eusebi
02 Febrero de 2023 22:12

Bona experiència amb Watts at home.m'han assessorat en tot moment, la comunicació ha estat fluida i fàcil i tracte molt proper. Son molt bons professionals, molt seriosos. 100% recomanable

Jaume
20 Enero de 2023 11:42

Equip molt professional tant a nivell tècnic, comercial i administratiu. Agraeixo l'excel·lent tracte rebut en tot moment per tot l'equip amb qui he estat tractant i que sempre han resolt els dubtes o qüestions que han sorgit. Molt satisfets amb la instal·lació realitzada. Moltes gràcies a Watts At Home.

Salvador
17 Enero de 2023 22:50

Val a dir que es una empresa molt seriosa, on de bon començament tens tota l'informaciò necesaria per part d'en Gaby, a partir de signar el contracte no cal que et preocupis per cap document, ja que tenen l'Anna que t'ho prepara, presenta i no has de perdre el teu temps amb coses que son molt feixugues, a partir d'aqui l'Albert et gestiona la resta, llavors tots els operaris un 10 en fer-ho de la millor manera possible tota l'instal•lació i tanquem l'operaciò amb en Roc, que estar sempre a la teva disposiciò per els dubtes de novell que et surten per ser autosuficient energèticament. EN FI UNA EMPRESA 10, molt content d'haber triat la seva proposta.
Felicitats!

Toni
04 Enero de 2023 15:33

Volia una empresa seria i amb experiència per la instal·lació de plaques solars, i sense cap dubte, Watts At Home ho és. Tots han tingut un tracte súper amable, i ràpid.
Sensa cap dubte un 10 de 10.

Burns
22 Diciembre de 2022 3:23

Elegimos Watts at Home para instalar paneles solares en nuestra casa en julio de 2022.
El proceso comenzó en marzo con algunas visitas a su vendedor Gabi que nos guió a través del proceso de instalación. Gabi fue cordial y bien informado con el proceso y la instalación que necesitaríamos.
Una vez que elegimos Watts at Home, nos mantuvieron informados en todo momento.
La instalación fue rápida y los conocimientos técnicos del equipo, especialmente de Albert Juan, fueron de gran ayuda.
Me gustaría hacer una mención especial a Anna, que es la responsable de todo el papeleo que hay que presentar para conseguir las subvenciones del gobierno. Tengo vecinos que 2 años después de la instalación de su sistema solar todavía están tratando de trabajar su camino a través del papeleo por sí mismos con el fin de recibir subvenciones del gobierno. ¡La ayuda de Anna es inconmensurable!
Gracias a Watts at Home por ayudarnos a convertirnos en consumidores de energía limpia.

Sasarocket
29 Noviembre de 2022 5:23

Empresa muy seria.
Lo recomiendo. El trabajo es limpio. Actuar de acuerdo con las reglas. Trabajé en fotovoltaica en Bélgica y puedo garantizar que está bien hecho. El equipo es muy amable y siempre trata de hacerlo lo mejor posible. Me gustaría agradecer a todo el equipo Watts at Home.

Jaume
05 Noviembre de 2022 21:47

Empresa totalment recomanable, professionalitat garantida. Molt satisfet amb la instal·lació de les plaques fotovoltaiques feta per part de Watts at home, des de l'assessorament comercial, l'equipament proposat, la gestió administrativa, fins a la instal·lació tècnica. A més fan tota la gestió administrativa de tramitació legal i de subvenció. No em vaig equivocar a l'escollir-los.

montse
24 Octubre de 2022 7:43

VAREM REBRE EXPLICACIONS CLARES I CONCISES SOBRE LA INSTALACIÓ, LA DIMENSIÓ CORRECTE DE LA INSTAL. LACIÓ.
COMPROMIS ENTREGA SEGONS PLANIFICACIO INICIAL. DESESENVOLUPAMENT DE L'OBRA DEL TOT CORRECTE, ATENEN ELS NOSTRES SUGGERIMENTS, POSADA EN MARXA AMB EXPLICACIONS SOBRE FUNCIONAMENT. MOLT RECOMENABLE.
GRACIES EQUIP WATTS AT HOME.

Agregar una opinion