ESPANAINF.COM

Xanascat - Alberg Torre Malagrida, Girona

Direccion Passeig Barcelona, 15, Olot, Girona
Telefono +34 972 26 42 00
Sitio web xanascat.gencat.cat/index.php/ca/albergs/albergs/olot-xanascat
Categories Albergue
Clasificacion 3.8 32 opiniones
Alberg Olot Xanascat
Ramas mas cercanas
Alberg de la Vall d'en Bas — C-153, Vall den Bas, Girona
Alberg Vic Xanascat — Avinguda d'Olímpia, 4, Vic, Barcelona
Xanascat - Alberg Cerverí — Carrer dels Ciutadans, 9, Girona
Alberg Núria Xanascat — Núria, s/n, Queralbs, Girona
Empresas similares cercanas
Hostal Barcelona Travel — C/ d'Aragó, 224, Barcelona
Rodamon Barcelona Hostel — C/ de Còrsega, 302, Barcelona
OYO Hostal Athenas — Carrer Andreu Soler, 2, Sant Adrià de Besòs, Barcelona
Resort Rural Vilar Riu de Baix — Camí Illes, s/n, Flix, Tarragona

Xanascat - Alberg Torre Malagrida opiniones

32
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Gerard
07 Septiembre de 2023 19:22

Com és habitual l'atenció del personal de l'alberg va ser en tot moment atenta i disposada a atendre les nostres necessitats. De l'alberg destacaria la seva ubicació privilegiada, en ple centre d'Olot, que el diferencia d'altres albergs que es troben als afores de la ciutat; en aquest sentit, la problemàtica pot ser a l'hora de trobar aparcament tot i que nosaltres no vam tenir cap problema per trobar-ne al voltant de l'alberg.
La finca de l'alberg és magnífica amb uns jardins que l'envolten ideals perquè la canalla hi pugui jugar, però, tanmateix, cal estar atents perquè els accessos estan oberts de dia i de nit.
L'única pega que hi podríem posar és que les habitacions són amb bany compartit, però de totes maneres cal dir que la neteja d'aquestes zones és molt òptima.

David
20 Junio de 2023 8:32

Lloc molt agradable, ben situat al costat del centre pero en un carrer tranquil, molta amabilitat de la noia morena joveneta al fer el checking i explicar tot, també molt bon tracte al reservar per email.habitació correcte i lavabos també, es antic pero ben conservat. Repetirem!

Clara
07 Mayo de 2023 23:54

Es un alberg espectacular. Net i polit, amb tots els serveis. El menjar és bo i són laxes amb l'hora d'anar a dormir i deixar de fer soroll. El entorn es molt bonic i pots fer moltes excursions pel voltant. Espai Cràter, la Fageda d'en Jordà i molts volcans al voltant.

Albert
16 Marzo de 2023 4:50

Dels albergs de xanascat més macos on he estat, sens dubte. Exterior preciós amb un jardí per jugar amb els infants, a pocs quilòmetres de la Fageda per poder fer excursions ben xules

Daniel
01 Febrero de 2023 0:48

La casa és preciosa i ben ubicada. El personal, amable, i els preu és molt económic. Tanmateix, hi ha coses essencials a millorar, com que l’aigua de les dutxes surt tèbia, que els matalassos són molt dolents o que ningú va netejar els wc durant el cap de setmana. Eviteu les habitacions 3 i 4 (donen a l’avinguda per on passa molt trànsit tota la nit).

marc
20 Junio de 2022 8:31

És un Alberg, les habitacions sòn d'Alberg, faltaria una mica d'insonorització.

Per tota la resta de 10. Grab edifici, gran entorn i ubicació espectacular. A 3 minuts del centre.

matias
08 Junio de 2022 10:53

Albergue en el corazón de Olot. Es una casona señorial de principios de S-XX, muy bien cuidada y mantenida, una buena oportunidad para trasladarse en el tiempo. Por dentro adaptada como albergue. Muchas rutas cercanas para disfrutar de los fascinantes paisajes de la Garrotxa, caminata o en bicicleta. Imprescindible el Bosc de la Fageda, único. Recomiendo también visitar volcán de Santa Margarita.
La comida del albergue está bien, aunque siempre mejorable. Atención 10 puntos, muy amables todas las personas que trabajan allí.

Helga
18 Mayo de 2022 11:59

El personal molt amable, l'alberg molt bonic i les habitacions com a tots el albergs, L'aigua de les dutxes no es pot regular i el menjar no ens va agradar gens. Pel que fa a la sostenibilitat tot en monodosi de plàstic, Fins i tot el tomàquet per untat.
Sembla mentida que hi hagi tant poca consciència per intentar millorar en sostenibilitat

Pedro
10 Abril de 2022 20:25

Precioso albergue, un palacete de principio de siglo con todas las ventajas de un albergue, el personal un 10.

Silvia
07 Marzo de 2022 2:49

Personal atent amb els recursos de gent escassos. Molt bé per intol-leràncies i alèrgies. Instal- lacions força antigues, compleixen la funció justet pels hospedats

Joan
10 Diciembre de 2021 15:08

Si te'ns clar que estas en un alberg. Es com un hotelet. Tot genial i la gent que ho porta també. Hi tornarem!

rachel
28 Noviembre de 2021 17:29

Sitio muy bonito, buena localización y muy grande. Una persona del personal nos decepcionó mucho. El domingo por la mañana estuvo presionandonos para que nos fueramos cuando la hora de ida era de 10 a 11. Se puso a llorar y a quejarse de que estaba estresada. Nada profesional. Nos dio 10 minutos para desayunar (tenemos niños pequeños) y nos hizo irnos con muy mal despertar.
La comida buena pero no hecha para niños, aun asi nos hizo unos macarrones, eso se agradece.

David
20 Octubre de 2021 23:30

A les 8 del matí ja tenim criatures corrent pels passadissos i l'aigua de les dutxes a banda que no es pot regular la temperatura en ple octubre desprès desperar 5 minuts l'aigua segueix sortint freda. Ni tans sols temperada!

Rubén
03 Octubre de 2021 5:18

El lugar es impecable y precioso. Tiene un ambiente de realeza y vintage muy logrado. Sin embargo, las políticas que siguen en el albergue son cuanto menos anticuadas. No tiene sentido que hasta la 13: 00 el albergue este cerrado completamente, tampoco es normal que por la noche solo se pueda salir cada hora en punto y que deba de salir todo el grupo.

Finalmente, por la mañana te echan a las 11: 00 y ni siquiera puedes entrar dentro, te cierran las puertas y hasta nunca!

Loly
28 Septiembre de 2021 20:16

Estupendo el tracte i l'edifici!
Cal millorar l'acondicionament a les habitacions. Fa una calor terrible!

gemma
14 Septiembre de 2021 18:36

Molt bé! Antiga residència d’estil neoclàssic construïda al 1920 per el Sr. Manuel Malagrida qui va marxar a fer les Ameriques i va tornar ric. Al final de la seva vida va decidir donar aquest palauet a l’ Ajuntament i des de llavors és de gestió publica. Ara reconvertit en alberg, dispossa de vàries sales comuns i menjador molt ample. Els banys estàn reformats, nets, amb dutxes amples i wc adaptat per persones amb mobilitat reduïda. Hi ha wifi lliure tot i que de vegades funciona una mica lent. Ubicació ideal per fer excursions per la zona: La Fageda d’en Jordà només a 4 kms!

Gisela
02 Agosto de 2021 11:15

Lugar precioso. Limpio y bien cuidado. Te dan sábanas y mantas limpias. Atención de recepción excelente. Comida: muy muy justa, apenas comimos. Atención de comedor tb muy justa. Desayuno muy bien y muy buena atención. Si vuelvo desde luego iré a comer fuera.

Octavio
08 Enero de 2021 7:03

Un dels membres de la meva família portava una limitació de moviment per una operació recent i ens van acomodar en una habitació a peu pla amb lavabo. Molt agraïts.

Jordi
08 Noviembre de 2020 21:29

Força descontent amb la infrastructura, molt satisfet amb el personal. Hi ha habitacions amb finestra directa sobre el carrer principal d'Olot, molt i molt sorollós i amb la calor de l'estiu es va fer molt difícil dormir (triar entre soroll o no poder respirar). El menjar, dels pitjors que hem tastat en els albergs del Xanascat: quantitats correctes, però insípid a més no poder. El "picnic" consistia en entrepans sense tomàquet o oli i una mica de pernil dolç o formatge.

David
14 Octubre de 2020 5:44

Una casa molt bonica, ben aprop del centre d'Olot. El tracte fàcil, excel.lent.el preu del llit barat, barat. Res més a demanar. Per tornar-hi quan calgui. Recomenable a tope!

Agregar una opinion