ESPANAINF.COM

XAVI PEREZ TRAINER, Lleida

Direccion Carrer Baró de Maials, 119, Lleida
Telefono +34 605 46 33 55
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
miercoles09:00-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-21:00
Sitio web www.xavipereztrainer.com
Categories Entrenador personal, Entrenador de vida, Centro de salud, Centro de adelgazamiento, Women's personal trainer
Clasificacion 4.4 24 opiniones
Empresas similares cercanas
zenkiu gimnàs Lleida — Av. Prat de la Riba, 94, Lleida
Burpfit — Av. Francesc Macià, num 37, 5º, Lleida

XAVI PEREZ TRAINER opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Noelia
12 Junio de 2023 3:07

El xavi es un gran professional i una persona molt propera. Gràcies a ell he tornat a començar a fer esport de manera regular. En tot moment et motiva i et fa sentir genial. Recomanable 100%.

nuria
12 Abril de 2023 16:29

Gracias a la electroestimulación y las clases de Xavi he podido volver a practicar deportes sin lesionarme. Antes de empezar las sesiones tenía un tono muscular bajo y siempre sufría lesiones. Ahora he mejorado la fuerza en todo el cuerpo, pero sobretodo en abdominales y glúteos, evitaando lesiones en articulaciones y en abductores.

Gracias Xavi por tu trabajo.

Ivan
22 Marzo de 2023 6:08

100% recomanable! Vaig contactar amb en Xavi per continuar el meu entrenament EMS mentre venia de vacances a Lleida (visc a Escòcia), i em va rebre amb els braços oberts. Training de molt bona qualitat, resultats visibles i facilitat/flexibilitat per acomodar les neves necessitats. Quan torni de vacances i tornarem!
Merci Xavi!

Pilar
23 Febrero de 2023 8:47

Entrenament perfecte per si tens poc temps per entrenar, ja que amb només 20 minuts per setmana veuràs bons resultats de seguida! Veuràs com et millora la forma física, et tonifiques i defineixes figura a les poques sessions! T'ho recomano!

Gisela
09 Enero de 2023 7:58

Desconeixia totalment aquest mètode de l'electroestimulació i realment, després de 4 mesos d'entrenament setmanal veig que he perdut cintura i els glutis els tinc més ferms!
De l'entrenador personal, en Xavi, dir que fa les classes molt variades i tan amenes que els 20 minuts que dura la sessió em passen volant!
Recomanable al 100%.

Ana
05 Noviembre de 2022 5:33

Xavi es un gran profesional, yo perdí toda la musculatura debido a problemas de salud, y gracias a él y a la electroestimulación me estoy recuperando genial. Ha sabido adaptarse a mi y a mi baja forma física para ir mejorando progresivamente sin generarme frustración por pedirme más de lo que puedo hacer.
Super recomendado para todo aquel que quiera mejorar su forma física, sea cual sea su situación inicial

Ainhoa
18 Julio de 2022 12:45

Fa uns tres mesos mes menys que vaig començar amb el Xavi, gràcies a la seva ajuda i motivació els resultats estan garantits, es un professional de cap a peus.
Gràcies Xavi,

Ester
21 Junio de 2022 21:11

Fa pocs mesos que vaig començar a anar a les classes del Xavi per problemes d'esquena i només amb 10 sessions ja he notat un canvi, he reforçat la musculatura de tot el cos i sobretot de l'esquena que ja no tinc els dolors que tenia normalment. Cada sessió és diferent segons la forma física que vas adquirint, les classes són de 20 minuts però intenses i gratificants. És bon entrenador, amb paciència, amable i bona persona. Recomanable 100%.

Raul
07 Febrero de 2022 18:29

Xavi es muy buen profesional, desde el minuto 1 que me puse en contacto con el he sido tratado muy bien y en muy buenas manos. Lo que mas me gusta de el es que crea un plan de entrenamiento personalizado para cada cliente y se adapta a tu ritmo personal, eso si, intentando en cada sesión ir un poco mas lejos para batir récords personales. Es muy paciente, te explica todos los ejercicios y dudas de manera que todos podemos entenderlos, se adapta muy bien en cuanto a reservar una cita se refiere, y el trato con el cliente, a parte de ser profesional, también es como si de un amigo se tratara, le acabas cogiendo mucha confianza. Escribiría algo malo de el, pero es que no tiene jajajaaj
Para aquellos que quieren iniciarse en el mundo del electrofitness lo recomiendo 100%

Marta
26 Octubre de 2021 2:00

Había oído hablar de la electroestimulación, pero nunca lo había probado. Busqué por internet, pero no había mucha cosa. Vi la web de Xavi y me gustó porque lo explica todo muy bien o sea que me lancé y puedo decir 100% que he elegido bien.

Margalida
18 Octubre de 2021 20:03

Sempre m’havia costat fer exercici amb regularitat, però això va canviar!
El Xavi és molt bon professional, et sap motivar. Com que és un exercici intens però breu no costa gens de fer.
Els canvis es noten.
Si t’ho estàs pensant, només ho has de provar per convence’t.

Juanjo
12 Octubre de 2021 19:17

Es una pena que Xavi no haga más clases en Monzón.si pudiera bajaría a lleida porque sus entrenamientos merecen mucho la pena. Aunque sea una vez por semana, la diferencia de entrenar con o sin electroestimulación se nota una barbaridad.
Xavi es un gran profesional.

Laura
05 Septiembre de 2021 17:56

Fa dos mesos que he començat amb el Xavi i puc afirmar que els canvis són molt bons. He baixat pes, he tonificat tot el cos i he guanyat força. La gent que hem coneix m’ho ha notat i jo estic súper contenta i penso continuar.
El tracte del Xavi és espectacular, és súper professional, molt agradable i t’anima molt. Súper recomanable 100%

Camelia
10 Agosto de 2021 9:17

Vaig començar al mes de juny amb una forma física molt baixa.
En menys de tres setmanes els canvis eren notables: apart de guanyar musculatura i forca, la celulitis va desapareixent com per arte de magia.
Nesecitave reforzar braços per una prova en concret i he acabat reforçant tot el cos.
Xavi es molt proper i desde la primera sesió te fa sentir molt còmode. Apart es molt professional i t'atén segons les teves necesitats.
Tema covid super controlat: bona ventilació, ell va sempre amb mascareta i això me fa sentir més segura.
Tot un 10!

Xavi
18 Julio de 2021 17:34

Xavi es un gran profesional, desde el primer día te das cuenta de que sabe lo que hace, y además sus entrenamientos son individualizados y los adapta a cada persona según sus necesidades. En mi caso necesitaba reforzar los músculos para proteger rodillas y articulaciones, pues practico la carrera de montaña, y los resultados han sido espectaculares, y en solo un entrenamiento semanal de 20 minutos!
Un lujo tener un entrenador personal como Xavi. Además es una persona con un trato personal excelente.

Sara
02 Mayo de 2021 13:57

Entrenaments mol canyeros i divertits, se't passa el temps molt ràpid. El Xavi sap motivar-te i es treballa molt amb ell!

ghorra11
06 Abril de 2021 8:39

Profesional muy dedicado, con grandes conocimientos que además ofrece unos servicios personalizados de calidad. Muy recomendable!

David
12 Enero de 2019 17:38

Gran tracte personal, professionalitat i entussiàsme el caracteritzen. Molt satisfet de la feina!

xavier
08 Enero de 2019 5:23

Crec que es ideal per les persones que no tenen gaire temps i es volen sentir be i en forma. En Xavi i la seva electroestimulacio, tajudaràn a estar be en poc temps. Crec que es un bon substitut del gimnas alhora que millores el rendiment, els musculs i les zones que vols potenciar

Alba
05 Enero de 2019 19:20

Xavi es un gran profesional, hace que el trabajo sea mucho más fácil. Para gente como yo que nos cuesta hacer deporte, la electroestimulación es un gran acierto ya que en 20 minutos a la semana puedes mantenerte en forma.
Se adapta en cada momento a mis horarios tan rígidos y hace que disfrute del propio ejercicio. Se nota que le gusta su trabajo. Lo recomiendo 100%.

Agregar una opinion