ESPANAINF.COM

Xevi Solà, entrenador persona esports de resisitencia, running, trail, triatló, ciclisme, Barcelona

Direccion Carrer del Canigó, 51, Vic, Barcelona
Telefono +34 628 57 20 52
Horas
lunes08:00-19:00
martes08:00-19:00
miercoles08:00-19:00
jueves08:00-19:00
viernes08:00-19:00
Sitio web www.xevisola.cat/es
Categories Entrenador personal
Clasificacion 5 38 opiniones
Empresas similares cercanas
Gimnàs McFIT — Av. de Josep Tarradellas, 133, Barcelona
McFIT Barberà del Vallès — Ctra. de Barcelona, 150, 66, Barberà del Vallès, Barcelona
McFIT Terrassa — Rambla d'Ègara, 128, Terrassa, Barcelona
Real Trainings Barcelona — Carrer de Salvà, 17, Barcelona

Xevi Solà, entrenador persona esports de resisitencia, running, trail, triatló, ciclisme opiniones

38
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
eduardo
13 Julio de 2023 22:20

Un grandísimo profesional en su sector.
Asesoramiento y atención inmediata.
Un entrenador en toda regla.
Enhorabuena por tu trabajo.

Albert
02 Abril de 2023 23:56

Som una parella de triatletes amateurs, domingueros, de turisme triatleta. Tot i així, ns agrada gaudir del nostre esport i per fer-ho s’ha d’estar en forma i qui millor per ajudar-nos que en Xevi. Un entrenador pro però que s’ha adaptat perfectament a les nostres necessitats, situació familiar i laboral, totes elles peculiars.
Hem tornat a gaudir del triatló. Gràcies Xevi per la paciència, dedicació, passió i per la bona feina. Es nota, i molt! És veritat que hi ha dies aue penso molt en els teus antecessors…

Kilian
20 Marzo de 2023 6:14

Un gran professional on es nota l'experiencia d'anys de treball i formació! Molt content de haver confiat en ell per millorar el meu rendiment esportiu.

Coley
21 Febrero de 2023 23:16

Xevi takes his athletes' missions seriously. He has built an aggressive but fitting to the goal plan for me, and I follow it religiously and have seen progress as a result. He checks in regularly, asks for feedback, and is not one to just post a plan and forget about it.

I've been very happy with having Xevi sculpt my fitness for my running races, I go into each with a sense of confidence that I am as prepared as I can be, but without the nervousness of overtraining as well.

He's a great coach, very available for ad hoc or regular check ins, I'm really glad I have him on my side!

Agustin
08 Febrero de 2023 16:07

Un gran profesional en todos los aspectos, totalmente recomendado. Mi experiencia en este último año entrenando bajo sus directrices, ha sido la noche y el día en cuanto a mi rendimiento físico. Sobre todo puntualizar con el gran entusiasmo que se dedica a esto.

Xevi
10 Enero de 2023 15:05

Fa un any els nostres camins es van trobar i vam començar a preparar un objectiu que per mi era ambiciós: debutar en distància Ironman.
Els primers contactes van ser molt fàcils, la comunicació va ser i continua sent molt fluïda i per mi hi va haver una cosa molt important: trobades prèvies per conèixer la meva història esportiva, saber d'on vinc, la meva experiència i poder planificar el camí més apropiat.
Durant tot el procés d'entrenament la comunicació sempre ha set un aspecte molt important entre els dos, i qualsevol dubte dels entrenaments sempre ha set resolt al moment. Molt atent i sempre adaptant-se totalment a les necessitats de l'esportista.
Un aspecte molt important per mi es que es reben els entrenament amb molta antelació cosa que ajuda a planificar els entrenaments, amb els aspectes laborals i amb la conciliació familiar.
I per acabar i per mi molt important és que he disfrutat molt en tot moment tant en els entrenaments com en el dia de les curses, i sempre he pogut assolir els meus objectius amb molt bones sensacions i amb molta satisfacció.
Una molt bona elecció i èxit assegurat.

Noel
10 Enero de 2023 13:36

Gran professional! M'ha ajudat molt! Plantejar-me fer una marató i un ironman era un repte majuscul, i impossible sense l'ajuda d'algú experimenat que em guiés.

M'ha fet una planificació que s'adaptava a mi, progressiva i hem aconseguit els objectius plantejats. Sempre amb molt bon feedback, resolent-me els dubtes i explicant-me què buscavem en cada fase.

N'estic molt content!

David
09 Noviembre de 2022 15:16

Llevo entrenando 10 meses con el y se notan los resultados todos los objetivos cumplidos. Entrenos específicos y personalizados. Comunicación constante y respuesta a cualquier duda un 10.ss s supuper

Sergi
26 Octubre de 2022 9:58

Xevi es un gran profesional y una gran persona. Llevo aprox.un año con él y tengo que reconocer que ha sabido encontrar mi punto de forma a la perfección y adaptar los entrenamientos para conseguir todos los objetivos que hemos ido marcando. Gracias a Xevi he empezado en el mundo del triatlón un poco más enserio y cada vez estoy más motivado.

El funcionamiento que plantea a través de la app training peaks es muy comodo y flexible. El puede ver constantemente tu estado de entrenamiento para ir adaptandolo y ver como asimilas la carga.

En definitiva, vale la pena invertir en un buen entrenador y un planning adecuado a cada uno y Xevi lo hace genial

Pere
09 Octubre de 2022 22:42

Mai havia tingut un entrenador personal i tenia molts dubtes de fer-ho. He aconseguit el gran repte d'acabar un Ironman entrenant només un any i això que mai havia corregut, ni fet cap cursa de córrer. Aquest èxit ha estat gràcies a un entrenament ben estructurat, per part del Xevi, desde el primer dia en el que no he tingut ni una sola lesió. El Xevi sap el que es fa, et sents en tot moment en bones mans, és molt proper i tens contacte directe permanent per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir el dia a dia. El dia de la meva cursa es va presentar sense avisar per interessar-se pel meu estat dedicant un dia festiu per estar al meu costat. Només en tinc bones paraules i el recomano 100%. Especialista en triatlons i curses de curta i llarga distància (on ell també hi competeix) tot i que estic segur que domina moltes més modalitats esportives. Només en tinc bones paraules i recomanar-lo sigui quin sigui el teu objectiu esportiu.

Javier
20 Diciembre de 2021 16:05

Llevo varios meses ya con Xevi y la verdad es que muy contento. Muy atento en todo y cualquier duda te la responde por WhatsApp o incluso por teléfono si necesitas hablar con él. Muy recomendable.

Gal-la
12 Noviembre de 2021 22:27

En Xevi és un entrenador personal, excel·lent! Professional al 100%, super implicat en la seva feina i molt atent.
Planificacions personalitzades segons objectius i amb seguiment exhaustiu. Fàcil de comunicar-t'hi i amb ràpida resposta.
En definitiva l'entrenador que qualsevol esportista li agradaria tindre.

Moltes gràcies Xevi

Rubén
21 Agosto de 2021 11:17

Ja fa més de 10 anys que faig curses a nivell popular/amater, en aquest temps he tingut varis entrenadors/res i he competit en moltes modalitats, bici BTT, bici carretera, running muntanya i ara última època córre en asfalt. M'agrada practicar tot tipus de esports i també sóc conscient que en èpoques que vos anar a competir i estar a tope, es essencial una bona planificacio per part d'un entrenador. Amb en Xevi puc dir que pràcticament a set amb l'únic que he notat que veritablement esta per mi i formem un equip, ell s'ha adaptat en tot moment a les meves necessitats i això és important, en molt altres moments m'he notat un simple COPIAR I PEGAR i crec que l'ho més important quan decideixes tenir un entrenador personal és un entrenador que s'adapti a les teves qualitats, necesitats, prioritats etc. I en Xevi amb això m'ha donat la confiança que veritablement ho fa. Aixins que no tinc gaire més a dir, només us puc recomanar que si teniu ganes de posar-vos en forma no importa si es per salut, estètica, competició. I no us voleu sentir un simple copiar i pegar, no tinc cap dubte que en Xevi us ajudarà aconseguir els vostres reptes i resultats amb una gran professionalitat i amistat.

Eva
30 Julio de 2021 18:16

Estic molt contenta amb els entrenaments que em prepara en Xevi. Des del primer dia ha captat perfectament les meves necessitats i estic molt contenta amb els resultats. El recomano al 100x100.

Glo
10 Julio de 2021 5:27

Recomano en Xevi com a entrenador personal! S’adapta als objectius i necessitats de cada persona i mira de que progressis amb seguretat. Amb ell estic millorant la força i la resistència sense forçar la màquina, que és una de les meves prioritats.

Pau
07 Julio de 2021 0:17

Lo que buscas de un entrenador, aparte de que te entrene y rendir mas que esto Xevi lo hace a la perfección, es la comunicación entre entrenado y entrenador y de esto Xevi va sobrado, se nota que le gusta lo que hace, y esto se refelja en los entrenos que pone y en la comunicación, busca la prefeción en cada detalle y no deja ni una pizca al azar.

100% recomendable.

Miguel
04 Julio de 2021 16:08

Buenos entrenos y un trato genial. Entrenos fe btt diferentes y adaptados a cada persona. Estoy muy contento por que se notan los resultados, gracias al trabajo y planificación dedicada por Xevi. Recomendado 100%.

Carles
03 Julio de 2021 23:15

Estic encantadissim amb la planificacio i seguiment que em fa. Porto 3 mesos entrenant amb ell i es nota que ho fa amb coneixament i amb la finalitat de que el corredor millori.

Marc
21 Agosto de 2020 13:50

Llevo 7 semanas entrenando con Xevi y la mejora que estoy obteniendo es mucho mejor de la esperada!
Los entrenos que me prepara realmente funcionan y ha creado un grupo de running donde hay muy buen rollo!
En definitiva, estoy encantado!

marta
15 Agosto de 2020 10:20

Gran profesional, entrenos muy variados adaptados para cada persona y con mucha variedad de ejercicios. Muy recomendable para runners.

Agregar una opinion