ESPANAINF.COM

Yoga Transforma Barcelona

Direccion Carrer de Vico, 31, Barcelona
Telefono +34 658 58 59 56
Horas
lunes07:00-21:00
martes07:00-21:00
miercoles07:00-21:00
jueves07:00-21:00
viernes07:00-21:00
Sitio web www.yogatransforma.org
Categories Centro de yoga, Clínica ayurvédica, Centro de coaching, Meditation instructor
Clasificacion 5 22 opiniones
Empresas similares cercanas
YOGABODY Fitness 1 — C/ de Roger de Flor, 118, Barcelona
YOGABODY Fitness 2 — Carrer del Torrent de l'Olla, 203-217, Local 8, Barcelona
Bikram Yoga Barcelona — C. de Pau Claris, 97, Barcelona
AB Yoga Center By Alícia Beltrán - Centro de Yoga en Barcelona — Carrer de Guitard, 47, local izquierda, Barcelona

Yoga Transforma Barcelona opiniones

22
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Seema
13 Agosto de 2023 5:52

He tingut el plaer de tenir al Joan de tutor i coach durant el curs de coach personal.
Agrair-te la paciència, dedicació i consells.
Moltes gràcies per ajudar-me a iniciar aquest camí.

Begoña
30 Junio de 2023 4:39

Buenos días,

Quiero compartir, que Joan ha sido mi tutor, en el curso de coaching de inteligencia emocional, impartida por Deusto Salud. Ha sido un placer el haber hecho, este proceso con él. Si en las sesiones one to one, y en el seguimiento del curso (pruebas de los módulos, consultas, proyecto…). Él con sus palabras, y guiándome. He podido concluir, y lograr sacar el curso satisfactoriamente. Hace muchos años que no me ponía entre libros, y para mí en mundo de la informática se me hace un poco difícil. Todo ha salido.
Gracias Joan, por todo lo que me has aportado. Ha sido un placer. Como me has guiado en este camino, del desarrollo personal. Que me parece algo precioso.
Gracias
Saludos
Begoña

Anna
23 Mayo de 2023 3:42

Comencè con este curso por cercania y por necesidad de dolor de contracturas y espalda con un poco de desconfianza hacia lo yoga. Tengo que decir que me hicieron cambiar de idea! Realmente muy bien explicado, combina diferente tipos de tecnicas para que se adapte a nivel de todos y trabajes el cuerpo.
Muy contenta!

Lucia
24 Enero de 2023 19:20

Mi sitio de yoga de referencia, el espacio transmite paz, el tamaño de las clases es perfecto para tener atención y no sentirte apretado, y las clases, tanto de Joan como de Eva, me encantan. Recomendadisimo

Alejandra
20 Enero de 2023 5:48

Vaig haber de probar diferents llocs fins a trobar YOGA Transforma i per fi descobrir allò que em feia sentir bé física i mentalment. Un espai meravellós amb uns professors fantàstics. El tracte personal i proper és únic. El Joan i l’Eva estan pendents de tothom de forma individual, escoltan les necessitats de cada persona i et fan sentir bé.
Sense cap mena de dubte un 10!

Pau
17 Enero de 2023 13:29

Yoga Transforma em va canviar la vida a nivell postural. Podríem dir que realment em va Transformar. Sóc músic de professió i arrossegava mals d'esquena. Després d'uns anys fent classes de Yoga puc dir que em vaig sentir renovat. Ho recomano absolutament i a més els qui ho porten són encantadors:)

Manuel
13 Enero de 2023 17:48

Perfecte combinació de lloc tranquil, atenció propera, i grans profes! Les sessions de Yoga són molt completes pel que fa a tipus d'exercicis, i per a tots els nivells.

Cristina
13 Enero de 2023 7:18

Yoga Transforma fue para mi la primera aproximación real al yoga. Es un lugar en el que siempre me sentí bien recibida, arropada y en el que disfruté del trato de Joan y Eva, siempre atentos y con una sonrisa. Sus clases muy completas y siempre complementadas con la meditación. Sin lugar a dudas, si alguna vez regreso a Barcelona repetiría con ellos.

Marta
11 Enero de 2023 20:20

En Joan i l'Eva, a més de ser uns grans professionals, són unes meravelloses persones. Aquest fet marca la diferència i fa que aquest centre excel·leixi en tots els seus vessants, una pràctica rigorosa i acurada del ioga i la humanitat que es traspua. Fan una feina molt personalitzada i adaptada a les necessitats de cada persona. No tinc paraules per agrair-los tota la paciència i dedicació. Moltes gràcies!

Gerard
04 Enero de 2023 11:34

Ja deu fer uns deu anys que, amb intermitències, he vingut a les classes del Joan i l''Eva.i malgrat no visc del tot a prop, segueixo tornant-hi, perquè és com tornar a casa. Les sessions de hatha tenen just el nivell necessari perquè tothom les pugui fer de manera constant i suau, incorporant el yoga a la pràctica diària o freqüent. Durant el confinament van començar amb les classes via zoom, i la veritat és que m'hi vaig adaptar de seguida. Tant la imatge com el so arriben perfectament i tens la sensació d'estar allà fent yoga amb tot el grup. Mai m'hauria imaginat que acabaria fent yoga d'aquesta manera, però és molt còmode. Felicitats Transforma per la feina que feu!

Elena
03 Enero de 2023 2:56

Solo fui 2 meses porque por logística no pude más, pero volvería con los ojos cerrados. Salías como nuevo. Los profesores fantásticos.

SILVIA
30 Diciembre de 2022 14:45

El trato de los profesores es muy agradable pero las clases se me hicieron un poco rutinarias, pero gracias por vuestro tiempo

Inma
26 Diciembre de 2022 18:45

Recomiendo de corazón este centro de yoga. Es un espacio en el que poder aprender y crecer de la mano de dos grandes profesores!

Mercè
19 Diciembre de 2022 18:18

Totalmente recomendable. Es un espacio con un ambiente muy confortable y tranquilo para la práctica de yoga con Joan y Eva.

Cristina
10 Diciembre de 2022 12:23

Eva i Joan son persones que et fan estimar el yoga, molt dedicades a la pràctica i amb una gran experiència.

Marina
07 Diciembre de 2022 11:52

Estudio local con grupos reducidos, muy buen ambiente y a un precio insuperable. ¡Lo recomiendo!

Moltes gràcies Joan i Eva pel tracte personalitzat!:)

Montsant
05 Diciembre de 2022 10:01

Lloc immillorable a Barcelona per a la pràctica de ioga adaptada a tots els nivells i necessitats.
El Joan i l'Eva són un encant amb un tracte molt proper i professional. Tenen una àmplia varietat d'horaris en un ambient molt agradable i familiar. 100% recomanable!

Isabel
29 Noviembre de 2022 8:14

El tracte del Joan i l'Eva és senzill, planer i bo. Són persones de total confiança. Miren pel bé de tothom. Sempre m'ha anat molt bé assistir a Yoga Transforma durant els anys que hi he estat anant. Vaig deixar d'anar-hi pequè vaig anar a viure a una altra població, sinó encara hi seria! Recordo que alguns dies no em trobava massa bé pel que fos i em feia mandra anar-hi, però quan sortia de la sessió de ioga sempre n'estava contenta i em trobava millor. Totalment recomanable

Carolina
07 Noviembre de 2022 21:49

Ioga en grups reduïts i tracte personalitzat. Els professors tenen domini del ioga i es nota que disfruten del què fan. Molt recomanable.

Veronique
05 Noviembre de 2022 23:38

Una sala de talla humana, Eva y Joan dan clases variadas y portan una atención individual a cada alumno.

Agregar una opinion