ESPANAINF.COM

Yogayo, Barcelona

Direccion Rial de sa Clavella, 59, Arenys de Mar, Barcelona
Telefono +34 622 13 82 10
Horas
lunes08:00-13:00, 17:30-21:00
martes08:00-14:00, 19:00-21:00
miercoles08:00-13:00, 18:00-21:00
jueves08:00-14:00, 17:00-20:00
Sitio web yogayo.cat
Categories Centro de yoga
Clasificacion 5 44 opiniones
Empresas similares cercanas
Miraimuda — Carrer de Sant Francesc, 5, Arenys de Mar, Barcelona

Yogayo opiniones

44
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Tomas
29 Noviembre de 2023 4:41

Participé del taller "el part en parella" y resumiría la experiencia en la palabra conexión. Como padre resulta desafiante tomarse un tiempo "del estar haciendo" para conectar con la esencia del embarazo y del bebé que está creciendo en el útero. En el taller, más allá de la información, se revisa el rol del acompañante. Resulta muy bonito saber que algunas dinámicas que se vivencian en el taller luego pueden resultar recursos útiles a la hora de acompañar el parto y el postparto. Los resumiría en escucha atenta, comunicación y disponibilidad (emocional, física y mental). Como experiencia, hay que vivirla, y recomiendo a las parejas que están por vivenciar el nacimiento de su hij@ que se regalen este taller.

Marta
11 Noviembre de 2023 21:28

M'agrada molt l'atenció, el tracte personalitzat, la flexibilitat per adaptar les classes al nivell de cada practicant, la saviesa de les seves paraules, el missatge i la filosofia que comparteixen i prediquen, és un centre on trobaràs molt més que exercicis, és una manera d'entendre la vida.

Amandine
03 Noviembre de 2023 3:15

Empecé las clases de yoga para embarazadas en mi tercer mes de embarazo. Las clases se impartían en la playa de Arenys y después, con las otras mamás y el bebé, nos dábamos un baño en el mar. Es una forma maravillosa de empezar el día, en plena conexión con nuestros cuerpos y con la naturaleza.
Luego continué las clases en el precioso estudio de Yogayo, un espacio sagrado donde disfruto dando a mi cuerpo en plena transformación, toda la lentitud, respeto y amor que necesita, gracias a los movimientos, posturas de yoga, danza y canciones que Lara nos enseña mientras practicamos.
Es muy poderoso reunirnos como una tribu de mujeres embarazadas.
Además, Lara comparte mucha información sobre el parto, el antes y el después, y los profesionales, y también organiza Zooms sobre temas específicos. Todos estos consejos valen oro cuando eres una futura mamá primeriza.
Gracias por estos espacios y momentos de compartir tan enriquecedores.

Amalia
02 Noviembre de 2023 10:27

Un espacio acogedor con un acompañamiento exquisito y singular en la práctica. Sesiones muy completas, adaptadas y profundas. Un placer poder disfrutar de Yogayo

Elisabet
21 Septiembre de 2023 20:54

Son muy buenos profesionales. Hace años que los conozco y desde luego no los cambio por nadie. He hecho yoga tanto con Ferrán como con Lara estando embarazada y después del parto. Y como siempre estoy encantada con su metodología. Si no fuera por Ferrán no habría conseguido la elasticidad que tengo ahora, la cual en su día era nula.
Así que los recomiendo 100%

Montse
18 Junio de 2023 23:06

Top
Para.mujeres embarazadas, mamas con bebes, espacio - refugio, compartir, practica, cuidado, amor, paz.
Tan recomendable

Laura
12 Mayo de 2023 1:05

Vaig fer ioga embaràs amb la Lara i va ser una experiència molt bonica. Ho recomanaria a totes les embarassades!

mery
06 Mayo de 2023 17:51

A YogaYo he tingut el privilegi fer Yoga per embarassades, Yoga amb bebes i ara Yoga per a mares. Una gran comunitat de dones on em fet una gran tribu. Súper agraïda

Patricia
29 Abril de 2023 15:21

Recomano moltíssim les classes de ioga per embarassades.
Vaig iniciar les classes de ioga per embarassades amb la Lara al principi del meu tercer embaràs, després d’una primera experiència amb una mort gestacional molt traumàtica. Només tinc paraules d’agraïment pel seu suport i acompanyament en cada sessió, en els grups de whatsapp de maternitat i material. La dedicació de la Lara és plena i conscient. Un plaer trobar aquest espai on t’acompanyen des de l’amor i sense jutjar. Gràcies ️

Laura
20 Abril de 2023 11:04

La meva germana em va regalar pel meu aniversari aquesta experiència. Per a mi ara és molt més que això. És un espai on puc gaudir amb el petit, és un espai no només per estar sinó també per ser. Gràcies a la Lara que ens guia en la pràctica del ioga i les companyes amb els menuts i menudes gaudim molt al mateix moment que treballem el cos i la ment.
Ho recomano 100%

sonia
13 Abril de 2023 21:56

El centre yogayo és un espai meravellós i el tracte amb la Lara és espectacular. Atenta i carinyosa. A més de les classes per embarassades, vam realitzar un taller per parelles que ens va ajudar a unir-nos encara més, abans de rebre al nostre petit. Només queden paraules d’agraïment.

Marina
04 Enero de 2023 19:53

Fer ioga a Yogayo durant l'embaràs ha estat un encert. Sentir-te acompanyada per una persona com la Lara que transmet tanta estima per la seva professió, és un regal. Les sessions de ioga per embarassades, s'acompanyen de xerrades per part d'expertes sobre diversos temes entorn l'embaràs. Molt recomanable també dur a terme els tallers per parelles, un espai per compartir, aprendre i gaudir, és un taller molt ben plantejat i dinamitzat amb molt d'amor i consciència del que representa l'embaràs i el part. Yogayo és tot això, però també un espai on caminar juntament amb altres dones amb qui recorres un mateix camí compartint experiències.

Violeta
20 Diciembre de 2022 17:39

Recomano totalment les classes per a embarassades al Yoyago! L'acompanyament per part de la Lara, i només les classes en sí, sinó també als grups de watsp i al taller per parelles, és excepcional i del tot reconfortant. Un espai que et fa sentir com a casa:)

Txell
13 Diciembre de 2022 2:33

Participar al taller de parelles embarassades ha sigut de les millors decisions que hem pres. Ha sigut una reafirmació de l'amor que ens tenim i de l'amor amb el que volem afrontar aquest procés i donar la benvinguda al nostre fill, com un equip. Vam realitzar vàries dinàmiques que ens van ajudar a representar les diferents etapes de l'embaràs, part i postpart. Unes dinàmiques pensades amb molta cura i assertivitat, que van donar l'oportunitat a la meva parella de poder empatitzar més i ens van ajudar als dos a pendre més consciència de tot el procés. Un espai que tot i compartir amb altres parelles va ser molt íntim i preciós. Si voleu viure tot el procés d'embaràs, part i postpart amb més consciència i presència ho recomanem 100% ️ Moltes gràcies Lara, ets un sol!

Sara
12 Diciembre de 2022 4:19

Faig yoga amb la Lara desde que em vaig quedar embarassada del meu segon fill, i estic vivint tant diferent aquest sogon embaràs que ho recomano a tothom! Fer yoga a yogayo es fer esport, es connectar amb tu i amb el bebe, es adquirir coneixement, es FER TRIBU!
A més, també fa diversos tallers, com el de parelles embarassades al que vam tenir l'oportuitat d'assistir i ens va regalar màgia als papis!

sonia
12 Agosto de 2022 22:51

La Laia i en Ferran són uns professors meravellosos, les seves classes de yoga Iyengar estàn plenes de saviesa i creativitat! Els retirs que organitzen són una fantàstica experiència de immersió i descobriment. A més de coneixement e intel·ligència, brinden tot això amb molt d’amor.

Cornelia
20 Julio de 2022 23:10

Just finished a retreat with Yogayo. It's been a real gift. I discovered a style of yoga which collects the filosophy of best zen mindfulness that I have learned for years. Additionally, I have experienced a real therapeutical effect on the temple of my body, especially now I recently had a tough covid sickness leave and high working stress. I'll be very pleased to enroll again other Yogayo activities in the future. Highly recommended!:)

Olivia
08 Julio de 2022 10:37

En el centro Yogayo se enseña el yoga según el método Iyengar y mucho más. Laia y Ferran son ambxs certificadxs Iyengar y unxs de lxs profesores mas dedicadxs que conozco. Tienen unos corazones gigantes y son almas muy generosas. Su nivel de práctica y de conocimiento refleja una dedicación total a esa maravillosa filosofía y enseñanza. Las clases con ellxs van mucho mas allá que una simple secuencia de asanas. Transmiten su pasión y siempre comparten reflexiones muy profundas basadas en los yoga sutras de Patajanli. Enseñan tanto en presencial como online y también organizan retiros.
En enero del 2021 propusieron un "propósito de 40 días" con una clase online diaria para fomentar la practica personal. Fue una super experiencia, sobre todo en tiempos de pandemia.se sintió mucho el apoyo moral tanto de ellxs mismos que del grupo reunido cada mañana. No duden en acercarse a esa preciosa escuela!

Emma
25 Junio de 2022 15:55

Fa uns mesos que practico ioga lyengar a Yogayo i estic encantada de l'experiència. La Laia i en Ferran són autèntics mestres que transmeten la seva passió i el seu coneixement de ioga als aprenents, amb un tracte sempre agradable i atent, adaptat a les necessitats de cadascú. Ens guien en el camí de l'autoconeixement i ens ensenyen a prendre consciència del propi cos, però també a endinsar-nos poc a poc en el ritual i l'espiritualitat que envolta el ioga. El centre és un espai càlid i diàfan, que disposa de materials i suports diversos per acompanyar la pràctica. El que m'agrada més és que tothom, independentment de l'edat, el nivell o l'estat físic, s'hi pot sentir a gust per iniciar-se en aquest camí.

Marta
20 Junio de 2022 19:02

La primera vez que pruebo el yoga. Me lo recomendaron por los problemas de espalda y el estrés. Estoy encantada. Super profesionales. Desde el primer día te sientes super cómodo. Totalmente recomendable.

Agregar una opinion