ESPANAINF.COM

ZSA ZSA Discotheque, Girona

Direccion Avinguda de s'Agaró, 66, Castell-Platja d'Aro, Girona
Telefono +34 609 41 61 38
Horas
viernes01:00-06:00
sabado00:30-06:00
Sitio web zsazsadiscotheque.com
Categories Discoteca
Clasificacion 2.1 39 opiniones
Empresas similares cercanas
Moana Beach Club Platja d’Aro — Av. del Cavall Bernat, 78, Platja d'Aro, Girona
Discoteca BeOut — Avinguda de s'Agaró, 162, Platja d'Aro, Girona

ZSA ZSA Discotheque opiniones

39
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Julien
27 Diciembre de 2023 0:12

Que caja tan podrida. Edad media 16 años. 400€ por una sala VIP con una botella de Moskovskaya y una botella de Brugal, ¡es una vergüenza!

Pau
23 Diciembre de 2023 15:01

La Nit va començar a la cantonada del Tagliatella Quant un Noi alt ens va donar unes pulseres per entrar a Zsa, La discoteca Increíble les de animació ens van posar a ballar hores i hores crec que es deien Daria Laia, Charlize, Alba, Adela tot i que feia massa calor dins la discoteca.

Marta
07 Octubre de 2023 4:07

Lamentable, por parte de la seguridad de la puerta, le niegan la entrada a mi pareja por ir en camiseta, dicen que si va con camisa o polo puede entrar, va a cambiarse y al volver le ponen otra excusa para no dejarlo entrar, me parece vergonzoso que este tipo de gente este trabajando.
Verguenza porque nos dicen que prefieren que entren guiris que nosotros, asi nos tratan.
Menuda seguridad.

Diego
24 Septiembre de 2023 11:21

Una discoteca de costa, que a parer meu tenia preus alts (entrada 15-20€, xupitos 4€ i cubates 10€), però no sels pot criticar perquè saben que els estrangers pagaran igualment (i jo també perquè tenia massa ganes de festa). Llevat d'això, val totalment la pena, molt agradable, bon ambient, treballadors professionals. No pos 5 estrelles perquè l'aforament no em va satisfer, si surties havies d'esperar coa, però clar, heu de tenir en compte que és perquè hi havia gent, cosa que és positiva.

PD: Hi vaig anar un dilluns i em vaig gastar 70 euros.

LAIA
19 Marzo de 2023 14:27

Sens dubte la millor discoteca de la costa brava!
Pocs cops (per no dir mai) he vist una discoteca que es preocupi i treballi tant per la decoració del local, cada dia es decora amb una temàtica diferent i això fa que cada cap de setmana visquis una experiència diferent i inigualable.
Per no parlar del personal de la discoteca, que sempre estan atents i a disposició per servir i ajudar als clients en el que necessitin.
També consten d'un equip d'animació espectacular que s'encarrega d'entretenir i animar al públic amb balls, coreografies, repartint xupitos i fent show i espectacle.
Personalment encantada amb la discoteca!

Oriana
18 Marzo de 2023 16:55

La mejor discoteca de la Costa Brava, muy buen ambiente, música muy guay, decoraciones y shows INCREÍBLES, el trato de 10. Recomendado 100%!

Yolanda
17 Marzo de 2023 18:05

Local súper recomendado, buen ambiente y buena música. Siempre hacen fiestas y shows diferentes que hacen que la discoteca destaque entre todas las de la Costa brava.

Camila
01 Noviembre de 2022 4:19

Una discoteca lamentable. Porteros buscabullas, buscando motivos para hablarte mal gratuitamente, precios carísimos para el antro que es. Fui por una recomendación y no dure ni 1h dentro, los peores 15€ invertidos de mi vida. Lleno de babosos, incluido un portero de dentro, me sentí muy incomoda. Por supuesto, no vuelvo.

Jade
16 Octubre de 2022 4:08

A bad place, we won't come a second time, because we got kicked out of our place.we've been in the location since opening and for no reason

TeXxi
03 Octubre de 2022 10:32

Zsa zsa Discotheque carda pena. La oferta que t’intenten vendre a Black And White es una enganyifa. Suposadament pagant aquesta oferta de 18€ entres per una cua externa que vas mes rapid. No us ho creieu ni ho pagueu, al final haureu pagat 18€ i estareu obligats a fer la cua normal que dura 1h mínim.
A dins l’espai és lamentable, bàsicament estàs com una llauna de sardines. I ja no parlar de la música que es posa. Dualipa, Badgyal i Rosalia son les artistes per excel·lència però que no fan ballar a ningú.

Lamentable discoteca en un lloc privilegiat de la Costa Brava.

Salah
02 Octubre de 2022 16:27

Je ne conseille pas cette boîte! Manque de professionnalisme.
C’est fait pour les pigeons.
Ils envoient des rabatteurs de partout alors ils ont juste à donner un service de qualité et changer le personnel à l’entrée car c’est des incapables.

Joel
28 Septiembre de 2022 23:59

Racistas y clasistas. No me dejaron entrar por ir "mal vestido". Iba mejor que su padre el dia de su boda

Clément
22 Septiembre de 2022 12:46

Trop cher et aucune ambiance! Je me suis fait insulté de fils de p*** avant de rentrer, nous sommes parti directement!

Jade
11 Septiembre de 2022 18:44

A bad place, we won't come a second time, because we got kicked out of our place.we've been in the location since opening and for no reason

Carla
03 Septiembre de 2022 23:51

La discoteca esta bien, pero pagamos una botella de rhon acopañadas de 7 botellas de 200ml la cual la mitad era agua gaseosa y o la otra coca cola. Y viniendo de francia déjà la botella era mas cara y por ser extranjero pagas mas. Y si despues para terminar la botella no tienes con que acompañar tienes que pagar y cuando preguntas te quieren sacar cuando pagaste 200€ para entrar. Somos franceses y como no hablamos dirente el trato es mas caro. Despues la musica esta bien pero el precio para nosotros fue de mas!

Marçal
24 Agosto de 2022 23:09

No puede ser que te discriminen por si pagas botella o no, las reglas de vestimenta igual para todos, los de seguidar bastante subnormales. Venga cracks buenas noches

Josep
13 Agosto de 2022 16:56

Porfavor, estamos en España, haced el favor de respetar la cultura nacional y poned un poquillo de reggaeton o dembow pq lo q no puede der es que este currando todo junio y julio para ir en agosto y escichar a katy perry y compañia, pq me da un poco de verguenza. Despedid al Dj y ya que estamos contratadme a mi que necesito dinero. Gracias y un kiss.

Reflexionad

cristian
09 Agosto de 2022 13:21

Es un lugar donde te exigen ir de camisa, un amigo iba con una camiseta básica, y solo por ello no lo dejaron entrar, los porteros son bordes y se excusan que son normas del jefe. No hay excusa. 0 recomendado!

Carlos
09 Agosto de 2022 0:41

Bien por la zona vip. El resto es agobio asegurado. Poco filtro en la entrada y mucha gente joven tirando a niño.

Marc
17 Abril de 2022 5:15

Des que tinc 18 anys és la discoteca a la qual he sortit més, però poso aquesta valoració perquè crec que és necessari canviar bastants cosetes. Primer de tot, amb el personal de seguretat que hi ha, em sembla denigrant que no hi pugui haver una persona dedicada exclusivament al control de la cua. Vaig sortir per carnaval amb els meus amics fent llista i ni colant-nos 2 vegades vam aconseguir entrar. Quan ja portàvem gairebé 2 hores de cua ens van dir que l'entrada costava 30 €.

Ens entrava el riure dels que pensaven que era assequible aquest preu i continuaven entrant. Em sembla penós que a mesura que avanci la nit vagin augmentant els preus quan no té cap mena de sentit perquè hi estaran menys estona. Aquí és on es veu de quina pasta està feta l'organització d'una discoteca. Arriba un punt on el més fàcil és calcular la gent que tens a dins i veure la cua per saber quants podran entrar més o menys, sinó el que provoquem és que la gent s'enfadi i encara es produeixin més aldarulls a la cua.

Jo perquè visc aquí al costat, però ens vam trobar gent que venia des de Barcelona i crec que no mereixen el tracte que van rebre aquest dissabte passat. Crec que el més important és criticar constructivament aquestes coses per poder millorar com a discoteca (tot i que tots sabem que encara tindreu una gran entrada, ja que no hi ha massa coses +18 que estiguin bé a Platja d'Aro).

Probablement, he sortit més de 50 vegades a ZSA ZSA i mai m'havia trobat amb una organització tan dolenta, tant de seguretat com de direcció, com la del dissabte passat 26/02.

Agregar una opinion