ESPANAINF.COM

Clínica Sant Josep de Manresa, Barcelona

Direccion Carrer dels Caputxins, 16, Manresa, Barcelona
Telefono +34 938 74 40 50
Horas 00:00-24:00
Sitio web www.clinicasantjosep.cat
Categories Hospital, Alergólogo, Hospital infantil, Ginecólogo, Oftalmólogo
Clasificacion 2.1 57 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre Hospitalari de Manresa - Fundació Althaia — Carrer del Flor de Lis, 33, Manresa, Barcelona

Clínica Sant Josep de Manresa opiniones

57
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jordi
21 Septiembre de 2023 4:44

Una innocentada de clínica amb faltes de medis i professionals. Segons lo que tinguis millor agafar un cotxe i anar a Barcelona. A mi per una cirugia d’urgència hem donaven quiròfan al cap de 5 setmanes o hem recomanaven que m’operes a través de la seguretat social. Viure a Manresa tenim 3 creus, la autopista, la Renfe i la clínica Sant Josep.

Fran
07 Septiembre de 2023 13:22

Vaig anar a les 4 del mati a urgencies desde solsona i moltes gracies a tots i a totes sobretot dr porras eres un genio

Anna
26 Agosto de 2023 23:06

La meva experiència a urgències, les dues vegades que he anat, ha sigut excel·lent. M'han atès ràpid, m'han fet totes les proves que han estat necessàries, i han sigut molt amables i respectuosos.
Gràcies

Xavier
19 Agosto de 2023 7:45

Más de una hora esperando para que el que dice que es doctor Mario Ruz Hernández decida dedicarme menos de 30 segundos de reloj con un diagnóstico que cualquier farmacia daría mucho mejor y sin espera. He tenido mucha suerte porque sólo había dos personas delante (sin nada grave). Si algún día tienen alguna urgencia seria necesitarán un equipo de verdad. Sólo hace falta mirar las opiniones de la gente donde todos estamos de acuerdo en lo mal que lo hacen. Deseo que algún día sean ustedes y sus familiares tratados del mismo modo como humillan a la gente.
Recuerden contestar esta opinión diciendo que me ponga en contacto en algún email o teléfono para seguir ocultando su culpa

Ana-i.
11 Agosto de 2023 20:49

Avui he estat a l'hospital per fer-me una intervenció per un tema de ginecologia i m'he sentit molt ben atesa, cuidada i informada. Gràcies als diferents professionals.

Josep
06 Agosto de 2023 5:53

Excelent. El passat 22 Juny el meu nét de 10 anys va tenir un brot de urticaria a les dues cames. Després de posar crema a casa sense resultats positius vàrem anar a la clínica el día 24 Juny. El varen atendre amb molta celeritat i professionalitat, sense ingres clínic. Avui 26 Juny està pràcticament curat del brot molt fort. Molt satisfet.

Wafae
24 Julio de 2023 3:27

Tienen un traumatólogo muy sin vergüenza atienden a los impacientes de muy mala manera te grita en la cara da golpes en la mesa es muy mal educado es un hombre muy mayor creo que se tiene que jubilar y que metan personas amables con paciencia porque la gente va allí y deja su dinero y merece buen servicio

Estefania
15 Julio de 2023 11:46

El servei d’urgències de pediatria és força dolent. Els 3 cops que hi hem anat hem sortit molt decebuts incluint un que vem marxar sense que ens atenguessin. La doctora tè molt poca ma amb els infants i amb els pares. Pagar perquè et rebin dient que no és motiu d’urgències anar amb un bebe de 10 mesos amb quasi 39 de febre. I que no surti diagnòsticat. Que bomiti la criatura i l’únic que preocupi es canviar el paper de la camilla, quedarsel mirant sense tant sols incorporarlo. Que plori sense fi posantse de color blau i ni s’inmutin. Quan al dia seguent al CAP ens van dir en un moment que era mans peus boca. Som pares per primer cop i han de tindre mès cura en tots els aspectes. Sens dubte si podem evitar vindre no vindrem. A no ser que sigui motiu d’urgència absoluta. Desconyents amb el servei de pediatria. La d’adults n’estem contents.

antonio
12 Julio de 2023 0:50

Sin duda tener mutua en manresa es tirar el dinero con esas urgencias. Las enfermeras son buenas y profesionales pero tema doctores es vergonzoso, vinenen recien levantados, no empatizan nada, parece q les tengas que pedir perdon por despertarlos. Pienso que en urgencias solos trabajan los medicos que no quieren en ninguna otra clinica, tienen un clan montado de compadreo que entre ellos se tapan y luego se van de asado juntos.si teneis mutua ir cualquier clinica antes que alli.

Josep
01 Julio de 2023 21:59

Mejor NO ir al servicio de Urgencias.
No vale la pena pagar una mutua para ser mal atendido, como en esta clínica.
Parece como si los médicos (la mayoría extrangeros y nada empaticos) llegando a pensar que en urgencias de aquí, solo trabajan los medicos que no quieren en ningun otro sitio.

Servicio de urgencias lento no.lo siguiente!

Falta de buenos profesionales?   "Explotados"?   Mal pagados?   Desmotivados?

Por cierto, estar en la sala de espera y boxes a 27-28°  es insoportable!

Mónica
19 Junio de 2023 23:31

Malísima la atención recibida. Sobretodo por las personas de recepción los dos edificios. A pesar de no tener a nadie te mandan de un sitio a otro sin darte soluciones: un desastre, no lo aconsejo para nada. Es mejor la pública que esta privada. En serio, funciona bastante mejor.

Miguel
01 Junio de 2023 9:37

Habitacions velles i ara han possat dos llits en les que abans eren individuals. Habitacions amb mes de 40 anys d’antiguitat sense l’espai mínim per està una mica confortable.
Tot això en una clínica privada en ple any 2023. Lamentable el tracte al pacient.

Roberto
30 Enero de 2023 21:29

Vergüenza!
2,5 horas esperando en urgencias para llamarnos, y con 5 niños por delante!
Impresentables!

marc
26 Enero de 2023 20:44

Dos goras en urgencias y no me atendieron y a los 30 min me entero de que una llebaba mas de 5 horas esperando

user
17 Enero de 2023 1:49

Nefasta, indignant, Porto més de 28hores esperant que vingui un doctor perquè em digui el resultat d'una analitica que ja deu estar caducada. Juru que em passo a la sanitat pública. Aquestos es pensen que són funcionaris.

Leila
16 Enero de 2023 14:56

Hi he hagut de venir diverses vegades i, he de dir, que la gran majoria de les infermeres amb les que he tingut tracte ha estat molt decepcionant. No sé si ha estat mala sort, però només recordo una amable.

En un cas van ingressar un familiar directe i no estaven atentes ni a la medicació, al “suero”, es va quedar com dues hores amb la via posada sense treure-li, no li donaven sopar… i cosa que anava per mutua i hi havia dues infermeres a planta. En aquell cas es notava que volien que es quedés una nit més per cobrar més per l’estada perquè no li donaven l’alta. A més ens van cobrar uns 500€ de més per la intervenció i no estava pressupostat.

Aquesta setmana venim a visitar un malalt, i sense dir hola ni res, una infermera ja ens pregunta on anem i ens diu que només pot entrar un de males maneres. Ens diu que no em puc quedar fora, ni al replà de la planta, sinó que he d’anar a baix i de fons va renegant. Per colmo no hi ha oberta ni la cafeteria els caps de setmana.

Sincerament, és dels pitjors llocs que m’han tractat i cosa que és un espai que molta gent hi va pagant per mutua o per privat. S’ho haurien de fer mirar…

Carles
16 Enero de 2023 12:19

Verguenza que vengas de urgencias, 1: 45 sin pasar el triaje para la primera valoración, y no es una vez, son varias. Encima el parking de pago. Para esperar 2 horas para un triaje, me voy al público y no pago una mutua privada

Carlos
06 Enero de 2023 2:41

Domingo tarde. Cerca de 2h para que atiendan a un niño de 6 años con fiebre, dando preferencia a otras consultas de trauma.
Nos dicen que van saturados y otros niños tienen preferencia. Y me parece perfecto que den preferencia, pero que vayan saturados una clínica privada, es una responsabilidad de tener personal para atender.

Jose
26 Diciembre de 2022 16:45

Centro en buenas condiciones, pero servicio de cara al paciente por mejorar.
Llego con 20min de antelación a mi hora, llevo esperando 50min y entran pacientes que acaban de llegar. Vergonzoso.

enduro
24 Diciembre de 2022 22:41

3 visitas a pediatría en 2 días, más de 2 horas de espera de media con un niño de 3 años a 39.5 de fiebre.falta mucho profesional aquí. Sin duda nos daremos de baja de la mutua para no volver aquí.

Agregar una opinion