ESPANAINF.COM

La Boscana, Lleida

Direccion LV-3311, 4, Bellvís, Lleida
Telefono +34 973 56 55 75
Horas
miercoles12:30-17:00
jueves12:30-17:00
viernes12:30-17:00, 19:30-23:00
sabado12:30-17:00, 19:30-23:00
domingo12:30-17:00
Sitio web www.laboscana.net
Categories Restaurante de alta cocina, Restaurante mediterráneo, Restaurante, Restaurante de cocina española
Clasificacion 4.8 72 opiniones
Empresas similares cercanas
Disfrutar Barcelona — C. de Villarroel, 163, Barcelona
Atempo — C/ de Còrsega, 200, Barcelona
Miramar — Passeig de Miramar, 30, Cambrils, Tarragona
Bar Mut — C. de Pau Claris, 192, Barcelona

La Boscana opiniones

72
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
DIEGO
04 Noviembre de 2023 3:55

Un bosque encantado en medio de un vergel
donde ves magos del cuidar ajeno
te envolverá un aura de lo más bueno
¡qué lienzo da siempre mágico pincel!

Trampantojos varios de fruta en melé,
viendo los campos con paso sereno,
abren camino de sentidos pleno.
Cerrarás los ojos ya verás porqué.

Almendra reina de la fantasía,
manzana compaña de cualquier manjar.
¡Gracias a los dioses por aquél día!

Riegan las burbujas del Rosé Llopart
por poner en este cuento ambrosía.
Sentimos en mesa sonatas de Bach…

Diego Santamaría-Gastrovador 02/08/2023

Pere
30 Octubre de 2023 21:06

Fa uns mesos vaig llegir una entrevista a Joel Castanyer, cuiner i copropietari de La Boscana. Em va agradar el que explicava i em va atraure aquesta cuina on la fruita disposa d’un important protagonisme.
I aquest cap de setmana vàrem tenir el plaer de seure a la seva taula i confirmar les impressions prèvies.
D’entrada dir que La Boscana ocupa una finca impressionant a pocs quilòmetres de Lleida. Impressionat en quan extensió, jardins, arbres fruiters, pavelló per celebracions, edifici del restaurant I la casa dels antics propietaris on es poden celebrar algunes activitats i disposen d’unes luxoses habitacions.
A l’arribar ens varen atendre ràpidament recollint-nos a l’aparcament i portar-nos fins el restaurant (que ocupa l’antiga quadra de cavalls), que val la pena dir, em va agradar molt la seva posada en escena, que predisposa a un excel·lent àpat.
Menjador només amb 8 taules, molt ben separades, amb una estètica i il·luminació molt cuidada i parets de vidre que permeten una magnífica vista dels jardins.
Servei de sala nombrós, jove, molt proper i professional, amb excel·lent coordinació servint i retirant els plats.
A la carta 2 menús i, al ser sopar, ens vàrem quedar amb el curt.
Citaré les diferents propostes i al final comentaré les que em van agradar més.
Per començar uns snacks com burrata d’ametlla, el nostre embotit (caqui), pa amb tomàquet, sobrassada artesana, milfulles de poma amb escuma de formatge La Clua de Montsec.
Seguits de carabassa amb cabell d’àngel, Còctel de gambes, Duo de truita de riu, Infusió de ceps amb rovell d’ou fumat, Tartaleta de porc i poma, Bacallà amb cafè paris i Cabrit al vi negra.
Al comentar que estàvem justets de gana ens varen canviar un dels primers postres servint un suc de poma amb menta i api seguit de figa amb mató, amb gerds i pasificada.
I amb els cafès una versió molt original de la Coca d’anís.
Em van agradar molt el milfulles del snack, la carabassa amb cabell d’àngel, el còctel de gambes, els ceps amb ou i el cabrit. De les postres, la figa pasificada.
La sommelier ens va recomanar un blanc, Finca Racons de Tomàs Cusiné (macabeu de vinyes velles) que va acompanyar molt bé i ens va agradar.
A l’entrada i sortida vàrem tenir l’ocasió de parlar amb Joel Castanyer, molt proper, que ens va explicar la història de La Boscana, els trets més importants de la filosofia del restaurant, l’encaix del salat amb les fruites i els temps que dediquen a l’experimentació de noves propostes.
Resumint, un sopar de molt nivell, amb un entorn privilegiat i atesos per un equip molt professional. Amb ganes de tornar-hi un migdia i seguir el menú llarg.

María
16 Octubre de 2023 3:33

El lugar de La Boscana ha sido una gran y grata sorpresa. El lugar fascinante bello y un regalo a la vista. Y la comida y su chef espectacular. El alma sencilla de quien desea mostrar los sabores de LLEIDA y su maravillosos productos

Rafael
05 Octubre de 2023 10:27

La experiència a La Boscana ha estat excepcional. L'equip d'aquest restaurant destaca per la seva professionalitat i atenció al detall. Des de el Joel i la Maria Angeles, passant per l’Albert, fins als cambrers, cuiners i tot el personal que fa possible que La Boscana brilli com ho fa. Tots demostren un compromís amb uns estàndards de qualitat i servei realment impecables. Sens dubte, un lloc per recomanar si busques excel·lència en cada plat i en cada moment.

Francesc
21 Septiembre de 2023 10:56

INCREIBLE!
TOT, absolutament TOT és únic i increïble. Un gran moment, plats únics, gustos diferents, una cuina amb talent que et deixa sense paraules (aneu, no vull fer-vos spoilers). Un celler excepcional amb vins regionals i internacionals. El servei és delicat, atent i amable. La sala molt tranquil·la i elegant de modernitat. Un d'aquells llocs que vols que el temps no passi.

INCREIBLE!
TODO, absolutamente TODO es único e increíble. Un gran momento, platos únicos, gustos diferentes, una cocina con talento que te deja sin palabras (id, no quiero haceros spoilers). Una bodega excepcional con vinos regionales y internacionales. El servicio es delicado, atento y amable. La sala muy tranquila y elegante de modernidad. Uno de esos lugares que deseas que el tiempo no pase.

Manel
22 Agosto de 2023 14:15

Quina gran experiència. Un àpat totalment diferent. Una cuina premium, el servei súperatent i l' espai fantàstic. Gràcies a tot l' equip. Molt recomanable. Tornarem.

Tere
12 Agosto de 2023 3:17

Estupenda finca quedé encantada. La visité pero no es un sitio para todos los públicos ni paladares. Pedí información y todo correcto

Maria
04 Febrero de 2023 12:16

Ès un Lloc, molt ben situat, amb uns jardins molt ben conservats, la llástima fou del personal que ens va tocar.

Jordi
26 Enero de 2023 20:13

Un lloc ple de magia, gracies al seu ambient tranquil de natura i bona cooperacio amb una Cuina molt Ben feta

Josep
08 Enero de 2023 14:23

Excel·lent, a l'altura dels millors!
El tracte, el menjar, les atencions, excel·lents, però el lloc, la finca on està situat el restaurant ja són del tot excepcionals!
Un plaer haver-hi estat!

Nuria
06 Enero de 2023 10:28

Experiencia gastronomica espectacular platos sorprendentes, servicio excelente y el entorno magnifico. Muy recomendable.

Gemi
04 Enero de 2023 19:46

Es una muy buena opción para disfrutar de la alta cocina. Calidad de producto e inmejorable servicio. Para repetir con toda seguridad

Jorge
20 Diciembre de 2022 21:10

La mejor experiencia gastronómica de mi vida, personal excelente, sitio de ensueño. Estoy deseando volver de nuevo. Totalmente recomendable.

Bryan
16 Diciembre de 2022 2:47

Lugar mágico se come espectacular y todos los camareros muy serviciales la verdad para repetir

Elaine
19 Octubre de 2022 15:23

Went here with me, mum, husband daughter, granddaughter & her dad & we has a very lovely time, food great, fab service nothing too much trouble, also spotless surroundings & toilet, will definitely go back, recommend to anyone who loves their good

Dani
18 Octubre de 2022 23:06

Celebramos una boda allí, tienen muy buenas instalaciones y disfrutamos de un buen menú.

Muy recomendable.

Marc
03 Octubre de 2022 1:09

Tota una demostració de passió per la cuina de proximitat. Una excel·lent forma d'apropar-nos a la gastronomia de les terres de Lleida. Enhorabona a l'equip per la feina feta. Tornarem!

Daniel
28 Septiembre de 2022 13:20

Extraordinària experiència. Si no la té poc li falta per aconseguir-la. Excel·lent servei, excel·lent tracte amb el punt just de familiaritat que et fa sentir molt ben acompanyat. Menú degustació fantàstic. Molt bon i ampli celler. Productes de bona qualitat. Preu raonable.
Entorns exteriors fantàstics.

Obsideri
26 Septiembre de 2022 23:00

Un lugar encantador con muy buena comida, fuimos a una boda ya era la tercera vez que ibamos cada vez nos sorprenden mas con platos muy diferentes y muy buenos, lo unico inconveniente fueron los mosquitos salimos de alli todas las mujeres llenas de picadas de mosquito fue un horror, quiza si hubieran fumigado?

Cosmin
12 Septiembre de 2022 13:42

Un voyage culinaire d'exception. Le restaurant est très raffiné et l'expérience était inédite: dans un premier temps nous avons été invités pour les mises en bouche dehors ou le duo de chefs nous préparaient devant nous les ingrédients, en prenant le temps d'expliquer chaque étape et de mettre en valeur les produits utilisés (locaux et bio). Ensuite à table nous avons beaucoup apprécié l'accord mets et vins, le soin pour les détails (assiettes, attention des serveurs), en plus du raffinement des plats. Après 3 heures de voyage culinaire en terre espagnole, nous étions les derniers restés au restaurant donc la manager nous a invité en cuisine pour rencontrer les chefs: vraiment une expérience incroyable. Nous remercions toute l'équipe et nous recommandons vivement ce restaurant!

Agregar una opinion