ESPANAINF.COM

La Porta Verda - Escola de ioga i mindfulness Sabadell, Barcelona

Direccion Carrer de Garcilaso, 143, Sabadell, Barcelona
Telefono +34 636 85 79 31
Horas
lunes17:30-20:30
martes09:00-12:15, 17:30-21:30
miercoles16:00-21:00
jueves09:00-12:30, 17:30-21:30
viernes09:00-18:45
Sitio web www.laportaverda.com
Categories Centro de yoga, Centro de meditación
Clasificacion 5 40 opiniones
Empresas similares cercanas
Escola de Ioga i Salut Integral — Av. de Barberà, 226, Sabadell
Báilalo Studio — Rambla de Rafael Casanova, 3, Polinyà, Barcelona

La Porta Verda - Escola de ioga i mindfulness Sabadell opiniones

40
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Maria
15 Julio de 2023 21:44

Molt bona escola de ioga! Amb un tracte molt proper i atent a les alumnes. Ideal per tots els nivells, per a aprendre i millorar de manera progressiva. La recomano a tothom qui senti curiositat per a provar el ioga o bé vulgui seguir amb la seva pràctica.

Carlota
05 Julio de 2023 13:37

L'Oriol i la sònia fan de les seves classes un lloc acollidor i amb armonía, per relaxar-te i escoltar totes les parts del teu cos per poder treballar dia a dia, segons les necessitats de cadascú.
em costaría molt canviar de centre de ioga.

Magali
28 Junio de 2023 13:52

Comencé yoga hace un año y medio, después de una cirugía de tobillo que me había dejado la movilidad y la fuerza por el suelo. Realmente toda mi experiencia ha sido y sigue siendo maravillosa. Comienzo a conectar la mente con el cuerpo como nunca antes lo había hecho. Muchas gracias Oriol y Sònia por poner tanta dedicación y excelencia en las clases!

Aina
12 Junio de 2023 0:40

És el primer any que vaig a la Porta Verda i estic molt contenta. Les classes són molt variades i adapten els exercicis a cada alumne si és necessari.

Elisenda
11 Junio de 2023 21:12

Amb l'Oriol i la Sònia he après a fer ioga amb una gran consciència corporal. La meva esquena i les espatlles ho agraeixen.
Estic a la Porta Verda des dels seus inicis i no m'ha passat mai pel cap buscar un altre lloc. Si vols aprendre ioga aquest és el teu lloc.

user
26 Mayo de 2023 9:40

Sense cap dubte el millor lloc de yoga de Sabadell. A la Porta Verda estic aprenent a conèixer el meu cos i a prendre consciència de cadascún dels moviments.
Després de provar a altres centres, l'Oriol i la Sònia em van ensenyar un yoga que desconeixia. Saben transmetre la seva motivació i compromís per la pràctica.

Carmina
25 Mayo de 2023 14:50

Muy recomendable.
Hace casi un año que voy, y desdel primer momento Oriol ha sido muy atento a adaptar la clase a todos los niveles.
El ambiente es muy agradable y familiar.
Sin ninguna duda, un gran descubrimiento.

Beneta
21 Mayo de 2023 7:58

Un espai molt agradable amb uns mestres excel·lents
per gaudir de la pràctica del ioga amb bona energia tant per principiants com per estudiants amb pràctica més avançada. Molt recomanable!

Sara
19 Mayo de 2023 23:01

Una escola de ioga magnífica! Un espai no només per millorar a nivell físic sinó també per relaxar la ment i desconectar. Un 10!

Berta
17 Mayo de 2023 9:58

Vaig començar a practicar a La Porta Verda aquest mes de febrer 2023 i estic molt satisfeta de l'elecció. Per mi la pràctica a la Porta Verda és un moment clau en la setmana. És un moment de parar i conectar, absolutament necessari quan el dia a dia és massa accelerat.

A La Porta Verda he trobat una pràctica que m'agrada molt. Valoro molt positivament la combinació de pràctiques més dinàmiques amb d'altres més estàtiques i introspectives.

PEPI
01 Agosto de 2021 22:55

Hace veinte años comencé a practicar yoga, cuando aún los que hacíamos yoga, eramos los "raritos" y sobraban los dedos de una mano, para contar los lugares donde podíamos ir a clase en una ciudad. Ahora, hacer yoga está de moda y encontrar un lugar con la verdadera esencia es difícil. Os doy las gracias por estar, por que vuestra pasión la habéis convertido en vuestra vida, por ir a esos lugares cercanos o lejanos y conocer a personas sabias, para luego enseñarnos lo aprendido. La Porta Verda. Gracias.

maria
20 Junio de 2021 17:24

Ha estat una experiència molt positiva, una ajuda da posar la mirada dins nostre per veure les meravelles que tenim i ajudar-nos en els moments de foscor

Laura
20 Noviembre de 2020 8:19

Escuela de yoga muy recomendable. Llevo un mes haciendo la clase de yoga para embarazadas y estoy encantada. Profesionalidad y atención inmejorables.

Irene
29 Septiembre de 2020 20:20

Vaig entrar en contacte amb La Porta Verda a través del meu germà que feia classes de ioga fa temps i estava molt content. Jo, enmig del confinament i embarassada, necessitava poder fer algún esport online, desde casa, i el centre oferia classes per embarassades online a un preu molt assequible. La combinació de classes per embarassades i hatha suau em van permetre mantenir-me en forma durant l'embaràs i preparar-me pel part tant mental com físicament. La veritat és que va ser un gran descobriment trobar La Porta Verda no solament per la gran preparació de la Sònia sino per la seva gran calidesa i qualitat humana que et fan sentir com a casa. De veritat havia provat moltes classes de ioga per internet però definitivament aquest centre és el que encaixa amb mi per la seva filosofia i manera de fer. Mai oblidaré les trobades amb la Sònia i les altres companyes embarassades on compartiem un espai molt cuidat de confiança. Ara a per les classes postpart! Gràcies per tot Oriol.i Sònia. Abraçada! Irene Alcaraz Ruiz.

Maria
25 Septiembre de 2020 10:45

N'estic molt contenta! Estic fent les classes de yoga per embarassades i m'estan anant molt bé! Són exercicis pensats per preparar-nos pel part i millorar la força i la flexibilitat.
A la meitat del curs ens ha enganxat el confinament i hem seguit en format on-line. Les classes han seguit igual i la Sònia, la professora, ens ha pogut anar corregint mirant-nos a través de la pantalla.
Molt recomanable!

Amparo
24 Mayo de 2020 6:12

Hola, la esperiencia a sigut molt bona, per tot el conjunt espai, companys, profe, estic molt contenta, sé què m'ajudara molt pués necesitaba tindrà una base, i estic segura què practican, practican, practican conseguiré controlar él stres.
Gràcies, Gràcies, Gràcies

Liria
04 Mayo de 2020 8:34

Ha estat una experiència positiva. No coneixia aquest mètode de la consciència plena. Havia fet algun exercici de respiració alguna vegada i alguns exercicis de ioga. Aquest mètode et proposa un estil de vida, que implica cuidar-se un per poder cuidar als altres. Ser conscien del control dels nostres sentiments i emocions per poder gestionar millor el nostre dia a dia. L’Oriol et transmet amb el seu to de veu molta pau i és nota un apassionat d’aquesta disciplina. Un exemple que et convida a seguir. Els seus exercicis als àudios fàcils de seguir. Ara no és tan fàcil ser disciplinat un mateix i portar-ho a la pràctica diària. Malgrat tot, no desisteixo en poder-ho practicar! També ens ha proporcionat els exercicis i el mètode per poder portar-lo a la pràctica amb els nostres usuaris. Cal dir que es pot realitzar a qualsevol edat. Amb cinc sessions ens ha quedat una mica curta l’experiència. Més endavant no dubtem de poder continuar fent més sessions amb ell.

Olga
24 Abril de 2020 21:20

Ha estat una experiència inoblidable! Durant aquests dos mesos he après les eines necessàries per poder dur una vida plena i en pau amb mi mateixa i amb els altres. Un curs molt recomanable ;)

Eva
25 Julio de 2019 22:24

És un centre molt acollidor on es respira bona energia, a diferència d'altres centres més grans. Jo hi practico Ashtanga, una pràctica que desconeixia però ara m'agrada molt!
100% recomanable!

Francisco
21 Julio de 2019 23:45

Agradecimiento a la escola de ioga porta verda.
Sonia con tu sabiduría puedes elevarnos e inspirarnos, nos puedes ayudar a relajarnos y a rejuvenecer, incluso puedes ayudarnos a derrivar las barreras mentales que no sabíamos que teníamos.
Ser capaz de dirigir con seguridad un grupo de personas utilizando solo palabras y hacerlo de una manera suave y clara que mantiene el flujo de la clase, es la marca de un buen maestr@ y con esto en mente enseñas y demuestras posturas que son adecuadas para el nivel de la clase.
Gracias por todo

Agregar una opinion