ESPANAINF.COM

Probike, Barcelona

Direccion C. de Viladomat, 310, Barcelona
Telefono +34 934 19 78 89
Horas
lunes10:00-20:30
martes10:00-20:30
miercoles10:00-20:30
jueves10:00-20:30
viernes10:00-20:30
sabado10:00-14:00, 17:00-20:30
Sitio web www.biciescapa.com
Categories Tienda de bicicletas, Taller de bicicletas
Clasificacion 3.7 73 opiniones
Ramas mas cercanas
Bicisport Barcelona — Avinguda dels Quinze, 25, Barcelona
Biciescapa — Carrer de Montserrat, 180, Sabadell, Barcelona
Empresas similares cercanas
Rivera Bike Rental — Carrer d'en Roca, 26, Barcelona
Moma Bikes — C/ de Nàpols, 111, Barcelona
Bicicletes Castells — C/ de Girona, 39, Barcelona

Probike opiniones

73
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Cristian
14 Noviembre de 2023 23:50

Excelente servicio
Fui atendido por Jon y todo fueron facilidades y la atención/asesoramiento inmejorable

alice
07 Noviembre de 2023 15:47

Caro para nada, mal servicio mecánico y aún peor servicio al cliente.todo rematado con arrogancia y mansplaining. Tuve que llevar la bicicleta a otro taller después de sólo dos meses. No lo recomiendo en absoluto.

Rose
15 Octubre de 2023 0:17

El peor servicio de todos los tiempos. Nadie tiene idea cuando preguntas por una bicicleta. Demasiado caro también. Hay muchas opciones mejores en Barcelona, ​​como Mamooth, con un mejor servicio de atención al cliente y postventa.

Antonio
10 Octubre de 2023 6:55

Todo muy bien hasta que tienes un problema estando en garantía y no se hacen responsables por que ya no trabajan con la marca falta de profesionalidad y de servicio al cliente habrá que pensarlo antes de comprar una vergüenza cobrar si pero garantía 000000000

Alberto
08 Octubre de 2023 12:14

El personal del taller és molt atent i t'explica molt bé i raonadament quines reparacions son necessàries, a banda de que et deixen la bici com nova

Oscar
03 Octubre de 2023 1:29

La peor tienda de bicis de Barcelona. Funcionan peor que una oficina de correos. Se pasan la pelota unos a otros sin hacer nada por solucionar ni atender al cliente. He tenido que explicarles el mismo problema a 2personas (Albert y Ferran). Hace ya 2meses y aún sigo sin respuesta.

Eduard
22 Septiembre de 2023 21:20

Havia valorat molt positivament la botiga, en especial el taller, fins que he dut la Brompton elèctrica a fer la revisió anual.
Els vaig comentar algunes consideracions a tenir en compte, com que la botonera de la bateria fallava (la qual cosa va poder comprovar el tècnic que em va atendre), la funda del cable de la llum davantera, que estava solta i deixava el cable a la vista, la reposició de l'accionador del tinbre, que s'havia sortit de la molla i l'avia perdut i, finalment, si em podien desbloquejar l'extensor de ler rodetes posteriors. En general, la resta estava correcte.
Quan vaig anar a buscar la bicicleta, me la van lliurar perfectament neta, amb els frens i el parafang canviats. El polsador del timbre no me l'han reposat perquè diuen que no en tenen d'originals i m'ofereix un timbre addicional al de la bici i no original, Paradoxalment, l'extensor de les rodetes ni l'han tocat perquè diuen que no és un original de Brompton (i és que Brompton no en fa.) Vaig mirar la botonera de la bateria i aquesta va fallar a la primera (davant del tècnic). Amb la qual cosa vaig optar per deixar la bici i marxar emprenyat de la botiga. El tècnic em truca al cap de 30 segons i em diu que a ell li funciona i torno. La botonera no es clava, però cal prémer fort i, sovint, repetides vegades. Em diu que la provi i que torni si falla.
Quan arribo a casa me n'adono que la funda del cable tampoc l'han tocat. El cable del llum segueix a la vista.
Torno a la botiga avui i el mateix tècnic que em va atendre em diu que el cable està perfecte i, quan insisteixo en què no pot ser que em deixin un cable desprotegit després d'una revisió anual, se'm presenta amb cinta aíllant! Diu que els mecànics estan ocupats, però em deu haver vist la cara i ha acabat entrant-la al taller perquè fixin la funda com cal.
Aprofito per preguntar-li què li van fer a la botonera de la bateria i em diu que no pas res. Que és qüestió de prémer més fort. A mi em preocupa perquè també fallava a través de l'App de Brompton, amb la qual cosa no és només un error físic, així que no tinc cap garantia que no torni a fallar en qualsevol moment.
Sincerament, he trobat el servei molt i molt poc professional. El tècnic havia d'entrar al taller cada cop que li feia una pregunta i, com a resultat d'una revisió anual, tinc frens i parafang nous per 120€, amb la incertesa que la bateria pot fallar aleatòriament.
Tinc els meus dubtes de si tornaré a dur la bici per fer les properes revisions.

Marco
20 Septiembre de 2023 12:52

Solo puedo asegurar el gran compromiso y dedicación que tiene esta tienda para el cliente. Estando fuera de España, tuve que comprar un recambio para mi bicicleta y el equipo de la tienda hizo todo lo posible para conseguirla a través del fabricante en tiempo record y poder recogerla el único día que era posible para mi.

Recomiendo al 100% si os hace falta cualquier cosa de ciclismo!

Marian
09 Septiembre de 2023 19:10

Para comprar unas pastillas de freno 40', inaceptable.
Tanto yo como 2 clientes más hemos marchado dejando la compra, estando en cola de caja.
Mencionando la zona de bici hay cola de hasta 10 personas.
Y el personal donde está? Cómo pueden vender así?
Tienda no recomendada por tiempos de espera y falta de atención al cliente.

Antonio
01 Septiembre de 2023 14:34

Bona tenda de ciclisme, venta de tot relacionat amb ciclisme bon assessorament y mecànica.

JOrdi
09 Febrero de 2023 12:23

Jo sóc client de l'Escapa de tota la vida a Sabadell i, per una punxada inoportuna a BCN he conegut l'Escapa de BCN i molt content també. Molt recomanable.

Eloi
01 Febrero de 2023 13:32

Siempre ha sido un sito de confianza, pero en mi última visita, llevé la bici de carretera para hacer un mantenimiento de cambio de pastillas de freno, purgar circuito y engrasar pedalier, dirección y centrar la rueda trasera. En la ejecución de los trabajos realizados se cometieron varios errores de los que no deberían pasar. Lo expuse por correo electrónico y me contactaron para pedir disculpas amablemente y solventar los errores. Además tomarán medidas para que esto no les pase de nuevo. Así que espero que siga siendo mi taller de confianza en el futuro. Errar es humano.y de los errores hay que aprender. Seguimos!

Antonio
31 Enero de 2023 6:08

Impecables, mejor tienda de Barcelona sin lugar a duda. He ido por unos guantes y me compraría la tienda

Noemí
14 Enero de 2023 4:59

El servicio amable como siempre, los artículos variados y puedes encontrar ofertas. Tienen sales, barritas y más suplementos para el deporte.
No está nada mal, suelo ir allí primero siempre que necesito algo por la gran variedad.

Carlos
08 Enero de 2023 14:04

Cómo siempre un lugar excepcional tanto en el trato al cliente cómo en asesoramiento técnico, muy recomendable

Oscar
05 Enero de 2023 10:36

Aquí (Probike) vaig comprar la meva primera mtb quan encara ereu al carrer Casanova (? , fa massa temps per recordar-ho) i no hi havia la febre que es va esclatar anys després. Gran el Pere pels seus consells sobre bicis i rutes, abans fins i tot ens deixava els mapes per anar-hi.
Ara sou us heu fet massa grans com per sentir-me atès com temps enrere, però continueu sent LA TENDA de referència a Catalunya.

ARM
27 Diciembre de 2022 11:55

Estaria bé no haver de canviar al castellà quan truques al taller per saber com va la reparació de la teva bici. Ja no demano que em parlin en la meva llengua, però que no m'entenguin.potser cal una mica més de bona voluntat si es treballa cara al públic.o la matarem entre tots. Veig que hi ha una ressenya de fa 5 mesos pel mateix motiu, i l'actitud és la mateixa, sense excusa que només porta aquí un mes. Si fos a França, l'hauria après la llengua, o l'haurien acomiadat. Si tan bon professional és, q no surti del taller, però no el tingueu per atendre al públic. A tot això, mala gestió de defecte de fàbrica alhora de reclamar la garantia.més d'un mes sense resoldre el problema que no van saber trobar fins que el vaig deduïr jo. Impossible contactar amb taller per telèfon. Simplement no l'agafen ni als de la mateixa recepció de la botiga. Mal futur si no espabila la gestió.

Miguel
24 Diciembre de 2022 21:06

Una Estrella por la cantidad de productos y una por el personal de taller. El resto del personal pareciera que le molesta atender a las personas, mala disposición y casi llegando a ser mal educados. No volvería a ir de no ser estrictamente necesario.

Rosario
24 Diciembre de 2022 1:04

Lleve mi bicicleta para estirar la cadena y engrasar me la dejaron
como nueva por un
modicobprecio.

Andy
15 Diciembre de 2022 11:12

Gran ayuda ofrecida por Bruno para escoger una bicicleta. Me permitió probar varias bicicletas hasta encontrar una que me convenga. Muy buen servicio!

Agregar una opinion